دلیل فرار دانشگاه علوم پزشکی مازندران از رسانه ها چیست


به گزارش کیاپرس، گردش اطلاعات و گسترش فضای اطلاعرسانی یکی از دغدغههای احمد حسین زادگان استاندار مازندران است که حتی این موضوع در روز گذشته به یکی از مباحث محوری بحث او با مسؤولان روابط عمومی در جلسه شورای اطلاعرسانی تبدیل شده بود.
استاندار مازندران با اعلام اینکه این شورا باید در کنار اصحاب رسانه وظایفی را که بر دوش دارد جامه عمل بپوشاند، گفت: مخالفان نظام، کارآمدی دولت را هدف قرار دادند تا در بین مردم اینطور القا کنند نظام برآمده از مردم، نارکارآمد بوده و یأس و ناامیدی را در جامعه ایجاد کنند.
وی افزود: اگر قرار باشد چند ضلعی برای توسعه استان پیشبینی کنیم، رسانهها را باید در کنار زحمات مدیران مدنظر قرار دهیم، چراکه میتوان از ظرفیت خبرنگاران در تمام حوزهها بهویژه بازرسانی در حوزه حقوق شهروندی استفاده کنیم.
به گزارش فارس، از حضور رسانهها در جلسات کارگروه سلامت مدتی است که ممانعت بهعمل میآید و کلاً جریان رسانهای از این کارگروه حذف شده، در کارگروهی که مباحث اصلی و سلامت استان مازندران مطرح میشود، متولیان امر و برگزارکنندگان آن چندان علاقهای به حضور رسانهها و فعالان خبری ندارند.
حال سؤال اینجاست مگر در کارگروه سلامت چه مسائلی مطرح میشود که از حضور رسانهها در این جلسات ممانعت به عمل میآید؟
متولیان و برگزارکنندگان جلسات کارگروه سلامت به دبیری دانشگاه علوم پزشکی در استان با نگاهی به آرشیو برگزاری این کارگروه متوجه میشوند که مدیران گذشته دانشگاه حضور رسانهها در این جلسه برایشان حائز اهمیت بوده و از حضور و مطالب انتشاریافته رسانهها در این جلسه استقبال میکردند اما همه تلاش متولیان امر این است که رسانهها را از فضای دانشگاه علوم پزشکی مازندران دور کنند.
با توجه به توصیه استاندار درباره تقویت ارتباط ادارات و رسانهها امیدواریم که متولیان امر در دانشگاه علوم پزشکی دغدغههای استاندار مازندران درباره تعامل با رسانهها را جدی گرفته و از ظرفیت رسانهها استفاده مناسب را ببرند.
در تماس خبرنگار فارس با تعدادی از فعالان رسانهای و خبری با وجود اطلاع از ماهیت برگزاری این کارگروه از عدم دعوت خویش در این جلسه خبر دادند.فارس