شکار در مناطق حفاظت‌شده، پناهگاه حیات وحش و جنگل‌های استان ممنوع است

کیاپرس : کوروس ربیعی اظهار کرد: افرادی که پروانه عادی شکار پرندگان وحشی آبزی و برندگان قرعه‌کشی شکار کبک (خشک‌زی) روزهای پنج‌شنبه و جمعه مجاز به شکار هستند.

وی افزود: افراد دارای صلاحیت که از شکار محروم نباشند در مناطق آزاد استان مجاز به شکار هستند و شکار در مناطق حفاظت‌شده، پناهگاه حیات وحش و جنگل‌های استان ممنوع است.

مسؤول امور حیات‌وحش اداره‌کل حفاظت محیط زیست مازندران بیان کرد: محدوده زمانی برای شکار پرندگان آبزی تا ۳۰ بهمن و شکار کبک تا ۱۵ بهمن‌ماه امسال است.

ربیعی با اشاره ه اینکه به هیچ عنوان امکان صدور هر دو پروانه برای یک نفر وجود ندارد، گفت: پروانه‌های شکار برای پرندگان آبزی و خشک‌زی متفاوت بوده و امسال هر متقاضی فقط مجاز به دریافت یک پروانه آبزی یا خشک‌زی است.

وی با اعلام اینکه پروانه شکار تنها برای افراد بومی استان مازندران صادر می‌شود، تصریح کرد: اعتبار پروانه‌های شکار به مدت ۴۵ روز است.

مسؤول امور حیات‌وحش اداره‌کل حفاظت محیط زیست مازندران اظهار کرد: ثبت‌نام برای پروانه شکار کبک هفته گذشته به اتمام رسیده و افرادی که در سامانه ثبت‌نام کرده و لیست از قرعه‌کشی استخراج شده این پروانه را دریافت می‌کنند.

ربیعی یادآور شد: قیمت پروانه شکار پرندگان آبزی ۱۸۰هزار تومان و پروانه شکار کبک ۹۰ هزار تومان است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: افرادی که پروانه شکار را دریافت کردند لازم است به هشدارها و توصیه‌ها توجه کنند تا در بازرسی و گشت‌های مأموران محیط زیست دچار محرومیت و جرایم نشوند./فارس