ثبت نام ۳۵ هزار زائر مازندرانی برای حضور در اجتماع بزرگ اربعین امسال

کیا پرس– مقام عالی دولت در مازندران، گفت: ۳۵ هزار زائر مازندرانی تاکنون در سامانه سماح برای حضور در اجتماع بزرگ اربعین ثبت نام کرده اند. ‎

استاندار مازندران، گفت: ۳۵ هزار زائر مازندرانی تاکنون در سامانه سماح برای حضور در اجتماع بزرگ اربعین ثبت نام کرده اند.

به گزارش روابط عمومی استانداری، ، مهندس اسلامی از ثبت نام ۳۵ هزار زائر مازنی تاکنون در سامانه سماح برای حضور در اجتماع بزرگ اربعین خبر داد و افزود: تاکنون برای حدود ۳۰ هزار نفر روادید صادر شده و روند صدور روادید برای سایر زائران نیز با سرعت ادامه دارد.

استاندار مازندران با اشاره به این که روند ثبت نام در سامانه سماح تا دو هفته دیگر ادامه خواهد داشت، از برپایی ۱۰ موکب از سوی استان مازندران برای پذیرایی و ارایه خدمات به زائران کربلای معلی خبر داد.

مقام عالی دولت در استان، عنوان کرد: برای تسریع و تسهیل امور مرتبط با صدور روادید؛ دفتر کنسولگری عراق با ۷ نیرو در ساری مستقر است.

اسلامی، گفت: افرادی که برای اعزام به کربلای معلی در سامانه سماح ثبت نام نموده اند، از خدمات بیمه ای و درمانی برخوردار خواهند شد.

استاندار مازندران همچنین از زائران کربلای معلی خواست که برای خروج از کشور و حضور در این مراسم معنوی حتما از مبادی قانونی و با روادید اقدام کنند، چراکه به دلیل نظارت های موجود از خروج زائران فاقد روادید ممانعت می شود.