من معتقدم نسل فردا و آینده ساری بیشتر از امروز خدمات ارزنده مهدی عبوری ، در زمینه توسعه ساری را درک خواهند نمود

 

تکریم ارباب رجوع و توزیع متوازن خدمات در راستای اهداف تیم مدیریت شهری ، اجرایی می گردد

 
مصطفی احمدی فولادی، با اشاره به برنامه های شهرداری منطقه ۱، گفت: اعتماد شهروندان برای ما به‌عنوان یک سرمایه اصلی مطرح است و در جلب این سرمایه تمام تلاش خود را به کار می‌گیریم ، لذا تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام در راستای جلب رضایت و نهایتا جلب اعتماد شهروندان مد نظر خواهد بود
تکریم ارباب رجوع و توزیع متوازن خدمات در راستای اهداف تیم مدیریت شهری ، اجرایی می گردد

اشاره: مصطفی احمدی فولادی شهردار منطقه ۱ ساری، از سال ۱۳۸۸ به‌عنوان کارشناس صدور پروانه وارد مجموعه شهرداری ساری شد، وی سپس مسئول صدور پروانه شهرداری منطقه ۲، معاون شهرسازی و فنی شهرداری این منطقه، معاون شهرسازی و قائم‌مقام شهردار منطقه ۲ و از شهریور ۹۷ طی حکمی از سوی مهدی عبوری شهردار ساری به سمت شهردار منطقه ۱ منصوب شد.

احمدی فولادی کارشناسی عمران، کارشناس ارشد شهرسازی و دانشجوی دکترای برنامه‌ریزی شهری است.

 

گفت‌وگوی روابط عمومی و امور بین‌الملل شهرداری ساری با مصطفی احمدی فولادی؛ شهردار منطقه ۱ را بخوانید

 

 

* شما به عنوان جوان‌ترین شهردار منطقه ۱ از بدو تاسیس تا کنون چه طرح‌ها و برنامه‌هایی در راستای کیفی‌سازی فعالیت‌های شهرداری منطقه دارید ؟

 

اعتماد شهروندان برای ما به‌عنوان یک سرمایه اصلی مطرح است و در جلب این سرمایه تمام تلاش خود را به کار می‌گیریم بنابراین تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام در راستای جلب رضایت و نهایتا جلب اعتماد شهروندان مد نظر خواهد بود. به روزرسانی، پویایی و کارآمدتر کردن سیستم شهرداری یکی دیگر از برنامه‌هایی است که باید به آن توجه شود. باید کمر همت بست تا با سرعت هرچه بیشتر کارهای عمرانی ، فنی، خدماتی را به صورت کارشناسانه به پیش ببریم. همچنین در حوزه فرهنگی اهتمام در ایجاد نشاط اجتماعی و تعامل سازنده با اصحاب رسانه، دو اصل اساسی است که در برنامه‌های ما جای دارد.

از دیگر اهداف، ارتقای سلامت اداری، شایسته سالاری بر اساس توان، تخصص و تجربه، شفافیت‌سازی و تکریم ارباب رجوع و توسعه هماهنگ در تمام زمینه‌ها است.

*با توجه به اینکه بخش زیادی از درآمدهای شهرداری ساری به دلیل انبوه سازی و برخورداری از ارزش بالای منطقه‌ای بر دوش شهرداری منطقه ۱ است، شما به‌عنوان شهردار منطقه برای افزایش درآمد چه برنامه‌هایی دارید؟

جذب مشارکت‌های مردمی و سرمایه‌گذارهای داخلی برای توسعه و عمران شهری امری لازم و ضروری است. کار دیگری که می‌توان انجام داد و در زمره وظایف شهرداری قرار دارد فرهنگ‌سازی و آشنا کردن شهروندان با مزایای اخذ پروانه ساختمان و چگونگی هزینه‌های عوارض شهری جهت رفاه آنان است و این می‌تواند تا حدودی زمینه تشویق و ترغیب شهروندان را مهیا کند.

مشارکت و همکاری شهروندان در تامین منابع مالی، دریافت عوارض ساختمانی، نوسازی، صنفی و کاهش هزینه‌های جاری با برنامه‌ریزی و هدف‌گذاری از جمله اقداماتی است که می‌تواند در کسب درآمد و اجرای پی در پی پروژه‌های عمرانی در دستور کار قرار گیرد.

 

*بافت تاریخی هر شهری نشان‌دهنده هویت و فرهنگ آن شهر است که می‌تواند گردشگران زیادی را جذب کند شهرداری منطقه در این زمینه چه برنامه‌هایی را در دستور کار خود دارد؟

 

یکی از دغدغه‌های شهرداری این منطقه، احیا و بهسازی بافت تاریخی با همکاری ارگان‌ها و سازمان‌های مرتبط در این زمینه است تا از این طریق بتوانیم ارزش‌های غنی و پربار فرهنگی که نشان‌دهنده تاریخ و هویت زمان خود هستند را پویا نگه داریم.

با توجه به این مطلب که بوستان ملل در حوزه جغرافیایی منطقه یک می باشد و بی تردید این پروژه در توسعه گردشگری شهر ساری موثر است ، می دانیم که حفظ و نگهداری این پروژه از سویی و توسعه آن در فاز دوم که هم به گردشگر پذیر بودن ساری کمک شایانی می نماید و هم به معضل اشتغال شهر از سویی دیگر . همکاران منطقه یک شهرداری در کنار همکاران سازمان فضای سبز در حفظ پروژه بوستان ملل و نیز رفاه شهروندی در این مکان تلاش وافری دارند.

شهرداری منطقه یک نیز مانند سایر مناطق در راستای تحقق هدف اصلی تیم مدیریت شهری یعنی گردشگری اهتمام می ورزد.

*برای توزیع متوازن خدمات به شهروندان ساکن در مناطق الحاقی چه خواهید کرد؟

ساخت و سازها در این ناحیه باید به صورت قانونی و با ضوابط شهرسازی انجام شود بنابراین تمام فعالیت‌های ساختمانی این محلات باید به صورت جدی و مستمر تحت نظارت و کنترل قرار بگیرد.

یکی از مهم‌ترین انتظارات در مناطق الحاقی، اجرای قانون شهرداری‌هاست تا شهروندان از وظایف خود نسبت به شهر و خدماتی که شهرداری‌ها به آنها ارائه می‌دهند، آگاهی یابند بنابراین ما موظفیم در این خصوص به صورت کامل فرهنگ‌سازی کنیم.

از دیگر مواردی که باید در جهت توسعه این نواحی مورد توجه قرار گیرد، بازدیدهای واحد فنی به صورت مستمر و بررسی‌های لازم جهت رفع مشکلات مردم از قبیل عملیات روکش آسفالت، تعریض خیابان‌ها، ساخت فضای سبز مناسب و زیباسازی این محلات در راستای رفاه حال شهروندان است.

تقویت زیرساخت‌ها در مناطق الحاقی هم از مواردی است که باید در دستور کار قرار گرفته و اجرایی شود.

*برنامه‌های شهرداری منطقه ۱ در زمینه فعالیت‌های فنی و عمرانی در این منطقه چیست؟

  من معتقدم نسل فردا و آینده ساری بیشتر از امروز خدمات ارزنده مهدی عبوری ، شهردار ساری در زمینه توسعه ساری را درک خواهند نمودکه بهره برداری از پروژه های بزرگ و کوچک سطح شهر می تواند گواه بر این امر باشد چرا که پروژ های عمرانی ، شاخص ارزیابی شهرداری ها محسوب می شوند  بر این اساس شهرداری این منطقه در اجرای هر چه دقیق‌تر پروژه‌های عمرانی،  برنامه‌محوری را مهم‌ترین اولویت خود قرار داده است که اجرای پروژه کاروگیت، احداث زیرگذر،  لکه‌گیری، ترمیم و آسفالت کلیه خیابان‌ها، پاکسازی معابر و… از آن جمله خواهد بود.

*و صحبت پایانی…

توسعه و موفقیت هر سازمانی با مشارکت و همراهی کلیه کارکنان آن سازمان ارتباطی مستقیم دارد بنابراین امیدواریم در ظلّ توجهات الهی و در سایه مشارکت، همدلی و همراهی پرسنل شهرداری منطقه ۱،  علاوه بر تسهیل بیش از پیش در ارائه خدمت به شهروندان، ثبات رویه را در این منطقه شاهد بوده و در راستای محقق نمودن اهداف عالی مدیریت شهری برای دستیابی به شهری سالم و پویا، قدم‌های موثری برداریم.