تولید بیش از ۴۵۰۰ تن گوشت سفید در نور

کیا پرس: مدیر جهاد کشاورزی نور از تولید و عرضه چهار هزار و ۵۷۰ تن گوشت سفید به بازار مصرف در این شهرستان در سه ماهه نخست سال جاری خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، رحمت اله علی بابایی اظهار کرد: برای تامین امنیت غذایی و پروتئین مورد نیاز جامعه، سه ماهه نخست سال جاری، دو میلیون و ۴۳۷ هزار قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری شهرستان نور صورت گرفت.
مدیر جهاد کشاورزی نور ادامه داد: از این تعداد جوجه ریزی، بیش از ۶ هزار تن مرغ زنده و چهار هزار و ۵۷۰ تن گوشت سفید با ارزش اقتصادی ۲۸۸ میلیارد ریال در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شد.