تقدیر از مشارکت شهرداری ساری در برگزاری نمایشگاه عفاف و حجاب

 

 
کیا پرس : در بخشی از این تقدیرنامه آمده است: تلاش و کوشش صادقانه شما در برگزاری نمایشگاه “صدفی برای مروارید” در هفته عفاف و حجاب در سال حمایت از کالای ایرانی شایسته تقدیر است
تقدیر از مشارکت شهرداری ساری در برگزاری نمایشگاه عفاف و حجاب

 

 به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری ساری، در پی برگزاری نمایشگاه عفاف و حجاب با مشارکت شهرداری‌های ساری و قائمشهر با محوریت بسیج کارگری استان، طی لوحی از سوی سرتیپ دوم پاسدار محمدحسین بابایی فرمانده سپاه کربلای استان مازندران از خدمات راحله حاجیان مشاور شهردار ساری در امور بانوان و خانواده در راستای مشارکت فعالاته در برگزاری نمایشگاه و ترویج فرهنگ عفاف و حجاب تقدیر شد.

 

در بخشی از این تقدیر نامه آمده است: تلاش و کوشش صادقانه شما در برگزاری نمایشگاه “صدفی برای مروارید” در هفته عفاف و حجاب در سال حمایت از کالای ایرانی شایسته تقدیر است.

شایان ذکر است نمایشگاه عفاف و حجاب با ۲۴ غرفه به صورت کشوری در سالن اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و به منظور حمایت از تولید کنندگان ایرانی برگزار و مورد استقبال شهروندان و هم استانی ها قرار گرفت.

همچنین، در اختتامیه نمایشگاه، رضایی جانشین فرماندهی سپاه مازندران از مشارکت فعالانه شهرداری ساری در برگزاری این رویداد ارزشمند قدردانی نمود.