آمادگی اوقاف مازندران برای کمک به زلزله‌زدگان غرب کشور

کیاپرس – مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران گفت: پس از فرمایشات مقام معظم رهبری و تاکید ایشان بر کمک به زلزله‌زدگان غرب کشور، اوقاف مازندران در حال جمع‌آوری اقلام غذایی از محل اجرای نیت واقف و ارسال به مناطق زلزله‌زده است.

حجت‌الاسلام ابراهیم حیدری‌جناسمی با تسلیت درگذشت تعدادی از هم‌وطنان غرب کشور در پی زلزله اخیر، اظهار کرد: غرب کشور همواره در خط مقدم سختی‌ها و دشواری‌‎ها بوده است و از تمامی ناگواری‌ها و مصیبت‌ها سربلند و سرزنده به لطف خداوند برخواسته است.

وی با بیان اینکه پس از فرمایشات مقام معظم رهبری و تاکید ایشان بر کمک همه جانبه به زلزله‌زدگان غرب کشور، ستاد بحران در اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان تشکل شد، افزود: در این ستاد مقرر شد از تمامی ظرفیت‌های استانی برا خدمت‌رسانی به مصیبت‌دیدگان غرب کشور استفاده شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران با بیان اینکه به ادارات اوقاف و امور خیریه شهرستان‌های مازندران ابلاغ شد تا از محل اجرای نیت واقف مرتبط و بهره‌گیری از خیران نیازمندی‌های زلزله‌زدگان را در حد توان تامین و در اختیار اداره‌کل اوقاف استان قرار دهند، تصریح کرد: مجموعه اوقاف مازندران پس از دریافت کمک‌های و اقلام اقدام به ارسال آنها به غرب کشور می‌کند.

حیدری با اشاره احداث آشپزخانه توسط اداره‌کل اوقاف کرمانشاه در مناطق زلزله‌زده خاطرنشان کرد: اوقاف مازندران آمادگی دارد در راستای اجرای نیت واقف بخشی از اقلام غذایی را به این آشپزخانه ارسال کند.

وی با بیان اینکه تاکنون یک کامیون آب معدنی، کنسروجات و پتو توسط اداره اوقاف ساری، نور، محمودآباد و اداره اوقاف لاریجان تهیه شده است، گفت: تمامی ادارات اوقاف و امور خیریه شهرهای مازندران در حال تهیه بسته‌های غذایی برای ارسال به مناطق زلزله‌زده غرب کشور هستند.فارس