ایجاد شغل برای ۷ هزار و ۵۰۰ نفر در مازندران

کیاپرس – برای ۷ هزار و ۵۰۰ نفر از ابتدای امسال تاکنون در مازندران شغل ایجاد شد.

حسن خیریان پور معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار مازندران در حاشیه کارگروه اشتغال با بیان اینکه تاکنون ۱۶ درصد از اشتغال توسط دستگاه‌های مرتبط ثبت سامانه وزارت کار شدند، گفت: برای ۴۳ هزار نفر تا پایان امسال در مازندران باید شغل ایجاد شود که تاکنون برای ۷ هزار و ۵۰۰ نفر شغل ایجاد شد.

وی افزود: بر اساس اولویت گذاری طرح‌های پیشنهادی، هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای طرح‌های اشتغالزایی در مازندران اختصاص داده می‌شود.

خیریان پور گفت: پرداخت تسهیلات از محل بسته رونق تولید و هزار و ۱۰۸ واحد و بنگاه تولیدی در استان، مازندران پارسال در میان ۳۱ استان کشور رتبه اول از لحاظ تعداد پرداخت تسهیلات را کسب کرد.

گرزین مدیرکل فنی و حرفه‌ای مازندران نیز گفت: طرح مهارت آموزی در محیط کار با هدف آشنایی با محیط کسب و کار برای ورود به عرصه اشتغال در حال اجرا است.

وی افزود: از ۳ هزار و ۱۶۰ تعهد برای ایجاد شغل امسال در فنی و حرفه‌ای مازندران: تاکنون برای ۷۰۸ نفر شغل ایجاد شده است.yjc