دستگیری کلاهبردار میلیاردی در میاندورود

فرمانده انتظامی میاندورود از شناسایی و دستگیری کلاهبردار ۲۵ میلیارد ریالی خبر داد.

 

ذات‌الله رضوانی  گفت: در پی مراجعه شهروندان به مراجع قضایی و انتظامی این شهرستان مبنی بر اینکه فردی در پوشش قرض‌الحسنه در قبال اهداء خودرو  ۲۵ میلیارد ریال از دارندگان و صاحبان حساب کلاهبرداری کرده، موضوع در دستور کار مأموران پلیس امنیت عمومی این فرماندهی قرار گرفت.

 

وی افزود: مأموران پلیس امنیت عمومی با همکاری عوامل پلیس آگاهی با بررسی همه جانبه موفق شدند، مخفیگاه متهم را در یکی از روستاهای جنگلی حومه شهرستان نکا شناسایی کنند.

 

فرمانده انتظامی میاندورود اظهار کرد: مأموران متهم به کلاهبرداری را با هماهنگی قضایی در عملیاتی ضربتی و غافلگیرانه دستگیر کردند.

 

رضوانی گفت: متهم در تحقیقات و بازجویی‌های فنی پلیس تاکنون به ۲۵ میلیارد ریال کلاهبرداری از شهروندان اقرار کرد و پس از تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شد.فارس