فعالیت بیش از ۵۰۰ مرکز ترک اعتیاد در مازندران

کیاپرس: جانشین شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر مازندران گفت : بیش از ۵۰۰ مرکز ترک اعتیاد در مازندران وجود دارد که تمامی این مراکز تحت نظارت هستند.

محمد حسین زاده در بازدید از نمایشگاه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در قائمشهر در گفت و گو با خبرنگاران ، افزود : از این تعداد ۴۲۰ مرکز درمانی است که عمده آنها در جهت انتقال بیماران معتاد از مصرف مواد صنعتی و سنتی به دارودرمانی در حال فعالیت هستند.
وی با بیان اینکه تا سال ۹۲ بیش از ۴۴ کمپ غیر مجاز داشته ایم که هم اکنون هیچ کمپ غیرمجازی در این استان نداریم افزود: بیش از ۶۶ کمپ مجاز در سطح استان مازندران فعال هستند .
جانشین شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر مازندران از وجود بیش از ۱۴۱ سازمان مردم نهاد در استان مازندران خبر داد و گفت که از این تعداد ۶۸ سازمان مردم نهاد در حوزه کاهش آسیب اجتماعی فعالیت دارند و کار درمانی را انجام می دهند .
حسین زاده با بیان اینکه در سازمان مردم نهاد افراد متخصص به صورت داوطلبانه در حال فعالیت هستند ،افزود : نیازمند آن هستیم که مدیران دستگاه های اجرایی استان و شهرستان ها به کمک این افراد متخصص بیایند.
وی از وجود بیش از ۵۳ هزار نفر معتاد به مواد مخدر تحت پوشش مراکز درمانی در استان مازندران خبر داد و گفت که آنها در مراکز متادن و مراکز درمانی در حال طی کردن درمان خود هستند.
استان مازندران بنابر اخرین امار ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.
جانشین شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر مازندران یکی از راه های رهایی معتادان از اعتیاد را راه اندازی انجمن معتادان گمنام دانست و تاکید کرد : درانجمن معتادان گمنام در سراسر مازندران بیش از ۱۵ هزار نفر عضو دارند .
حسین زاده با بیان اینکه برای اشتغال زایی بهبودیافتگان به دنبال کارآفرین هستیم ، افزود : کارآفرینانی که علاقه مند هستند در حوزه مواد مخدر فعالیت کنند و بهبود یافته ایی را تحت اشتغال خود قرار دهند وام با بهره کوتاه مدت به انها تعلق می گیرد.
وی گفت که از طرف شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر به انها وام تا سقف ۱۰ میلیون تومان و بازپرداخت کوتاه مدت تعلق می گیرد.
به گفته وی هم اکنون ۱۰ کار آفرین در استان مازندران داریم که اشتغال زایی بالای ۶۰ نفر از بهبودیافتگان را برعهده گرفته اند.
جانشین شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر مازندران در ادامه هدف از برگزاری گرامیداشت هفته جهانی مبارزه با موادمخدر و اجرای برنامه ها را ایجاد حساسیت زایی در گروه احاد جامعه ، فعالان اجتماعی ، خانواده ها و آنهایی که چه درگیر اعتیاد هستند و چه آنهایی که در گیر اعتیاد نیستند اعلام کرد .
حسین زاده بیان کرد : در این هفته می خواهیم به همه بگوییم که اعتیاد یک بحرانی است که همه خانواده را درگیر می کند و هم اینکه به همه جامعه نشان دهیم که سازمان های مردم نهاد ابزار و کمک ما در بحث فرهنگی و پیشگیری هستند.
وی با اشاره به اینکه از فعالان اجتماعی و متخصصین می خواهیم تا با کمک هم معضل اعتیاد را حل کنیم ، بیان کرد : زیرا معضل اعتیاد چیزی نیست که از طریق یک دولت یا یک نهاد کاهش یابد بلکه این امر نیازمند حمایت همه مردم حتی کسانی که در مدارس امر تعلیم و تربیت دانش آموزان را برعهده گرفته اند است.ایرنا