کم توجهی به سلامت‌ موجب بروز آسیب های اجتماعی

به گزارش خبرنگار کیاپرس علی اصغر یوسف نژاد عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در همایش استانی هفته سلامت در سالن هلال احمر مرکز استان گفت: سلامت یکی از شاخصه های مهم پیشرفت برای هر کشور است و کم توجهی به آن سبب به وجود آمدن آسیب های اجتماعی می شود.
وی افزود: بیشتر این آسیب های اجتماعی زمینه بروز افسردگی در جامعه است که خود عاملی برای افزایش سن ازدواج، خودکشی و افزایش طلاق خواهد بود.

یوسف‌نژاد، اظهار کرد: در طی دو سه سال اخیر توجه ویژه‌ای به بخش سلامت شده و هزینه‎های زیادی در بخش پیشگیری و جلوگیری از بیماری‎ها در کشور انجام شده که همه آنها در واقع سرمایه‎گذاری برای افزایش شاخص سلامت در کشور است.

یوسف‌نژاد با اشاره به شعار “پیشگیری بهتر از درمان است ” گفت: اگر همکاری سایر دستگاه‎ها و مشارکت مردمی در کنار بخش سلامت نباشند، نمی‎توانیم موفق عمل کنیم.

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: توجه به کاهش هزینه های درمان جزء دغدغه های مقام معظم رهبری و همچنین خواسته مردم است که باید برای رسیدن به این مقوله وتحقق کامل آن همکاری میان دولت، مجلس ،خیرین و مردم صورت گیرد.

یوسف نژاد عنوان کرد: بخش سلامت در مجلس، کمیسیون اجتماعی، کمیسیون بهداشت و صحن علنی مجلس مورد اهمیت است که البته نقدهایی بر اجرا آن وجود دارد و برخی از ضوابط باید با اصلاح شود.

وی درباره اجرای طرح پزشک خانواده گفت: در دو استان مازندران و فارس طرح پزشک خانواده به صورت پایلوت مورد توجه قرار گرفت که البته نقدهایی وجود دارد و جلسات زیادی در این زمینه برگزار شد.

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی اظهار داشت : در مازندران در بخش سخت‌افزاری و توجه به مراکز بهداشت و درمان در روستاها اقدامات خوبی صورت گرفته و در سال گذشته نائب ریس مجلس و ریس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس به مرکز استان آمدند و اطلاعات بخش سلامت و زوایای کار پزشک خانواده به آنها ارائه شد.