رئیس جمهور به بندر امیرآباد سفر می کند

کیاپرس:نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی از افتتاح پروژه‌های اقتصادی و عمرانی شرق مازندران در سفر رئیس جمهور به استان خبرداد.

علی‌محمد شاعری اظهار کرد: طرح‌ها و پروژه‌های مهم اقتصادی و عمرانی شرق مازندران در منطقه ویژه امیرآباد بهشهر روز سه‌شنبه هفته‌جاری با حضور رئیس جمهور، وزرا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، استاندار و مسؤولان کشوری و استانی به بهره‌برداری می‌رسد.

وی افزود: افتتاح فاز دوم بندر امیرآباد، بهره‌برداری از واحدهای مهم صنعتی و کشاورزی و آغاز عملیات ساخت بزرگ‌ترین شهرک صنعتی مازندران در بهشهر از برنامه‌های یک‌روزه سفر هیأت دولت به مازندران است.

نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی گفت: بهره‌برداری از قطعه نخست تعریض محور بهشهر به امیرآباد به طول ۲۰ کیلومتر، افزایش سالانه ظرفیت بارگیری بندر امیرآباد به ۷ میلیون تن، بهره‌برداری از انبار‌های ذخیره کالا، افتتاح تجهیزات و سیستم‌های جدید و پیشرفته تخلیه و بارگیری کالا از پروژه‌های قابل افتتاح در این سفر است.ایسنا