رتبه نخست جهاد کشاورزی ساری در جذب اعتبارات بسته رونق تولید در استان مازندران

کیاپرس-مدیر جهاد کشاورزی ساری گفت: شهرستان ساری رتبه نخست جذب اعتبارات بسته رونق تولید را در استان مازندران کسب کرد.

به گزارش کیاپرس و به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی ساری، طهمورث قاسم نژاد از جذب بیش از ۲۲۳ میلیارد ریال تسهیلات بسته رونق تولید در بخش کشاورزی و دامپروری شهرستان ساری در سال ۹۵ خبر داد.

مدیر جهاد کشاورزی ساری بیان کرد: این تسهیلات به ۵۶ واحد کشاورزی و دامپروری برای بهسازی واحدهای فعال و فعال سازی واحدهای غیر فعال پرداخت شد که سهم تولیدات گیاهی ۱۷ هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال، صنایع کشاورزی ۴۱ هزار و ۵۰ میلیارد ریال، شیلات ۱۹ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال و بخش تولیدات دامی ۱۴۵ هزار و ۹۰ میلیارد ریال بود.

قاسم نژاد در ادامه افزود: با پرداخت این تسهیلات، ۱۷۰ فرصت شغلی جدید ایجاد شد که ۶ نفر در بخش تولیدات گیاهی، ۳۴ نفر در بخش صنایع کشاورزی، ۱۴ نفر در بخش شیلات و ۱۱۶ نفر در بخش تولیدات دامی بود.

وی در پایان با اشاره به اینکه شهرستان ساری در جذب تسهیلات بسته رونق تولید در استان مازندران رتبه اول را کسب کرده است، گفت: تلاش برای جذب و معرفی کشاورزان و دامپروران واجد شرایط همچنان ادامه دارد.

تصویب و بررسی  ۲ هزار پرونده امهال تسهیلات بانکی کشاورزان بدهکار بانکی

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری از بررسی و تصویب یک هزار و ۹۷۷ پرونده امهال تسهیلات بانکی کشاورزان خسارت دیده بدهکار شبکه بانکی این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری، طهمورث قاسم نژاد اظهار کرد: برای حمایت از باغداران شهرستان ساری و به منظور اجرای بند “و” تبصره ۱۳ قانون بودجه سال ۹۵ درخصوص امهال سه ساله تسهیلات بانکی کشاورزان خسارت دیده، پارسال یک هزارو ۹۷۷ پرونده کشاورز بدهکار بانکی دارای شرایط شناسایی و به تصویب کارگروه رسید.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری با بیان اینکه پرونده های کشاورزان خسارت دیده بدهکار بانکی با تشکیل ۷ جلسه اصلی کارگروه که ریاست آن به عهده فرماندار شهرستان بود، بررسی شد، گفت: پس از تصویب و تأیید کارگروه، لیست کشاورزان خسارت دیده به بانک های عامل معرفی شد.
وی با اشاره به اینکه مبلغ تسهیلات قابل امهال کشاورزان خسارت دیده بیش از ۷۲۵ میلیارد ریال بود، اظهار کرد: ۱۴ بانک عامل در این زمینه همکاری کردند که بیشترین سهم مربوط به بانک کشاورزی با یک هزار و ۷۰۷ پرونده و با حدود ۴۹۰ میلیارد ریال تسهیلات بود.