عیدی پلیس به جاعلان حرفه ای اسکناس

کیاپرس:جاعلان حرفه ای اسکناس در بهشهر دستگیر شدند.

سرهنگ ابراهیم شجاعی فرمانده انتظامی شهرستان بهشهر از کشف ۱۹میلیون ریال اسکناس تقلبی و دستگیری سه جاعل حرفه ای در این شهرستان،خبر داد.
وی افزود: در پی تحقیقات پلیسی مبنی بر فعالیت دو جاعل حرفه ای در شهرستان بهشهر، موضوع در دستور کار ماموران انتظامی این شهرستان قرار گرفت .
فرمانده انتظامی شهرستان بهشهر گفت : ماموران با بررسی های همه جانبه و هماهنگی با مرجع قضائی این افراد را که در زمینه جعل چک پول های تقلبی فعالیت داشتند شناسایی و در عملیاتی غافلگیرانه دستگیر کردند .
سرهنگ شجاعی افزود: ماموران در بازرسی از مخفیگاه متهمان یک دستگاه رایانه با متعلقان آن ،یک دستگاه چاپگر و مبلغ ۱۷میلیون و ۷۵۰هزار ریال چک پول تقلبی کشف کردند.
وی از دستگیری یکی دیگر از جاعلان اسکناس در این شهرستان خبرداد و گفت:در بازرسی از محل فعالیت این فردی نیز یک میلیون و پانصد هزارریال اسکناسهای تقلبی کشف شد .
وی گفت : متهمان پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی و موضوع در دست بررسی است .yjc