محکوم شدن به زندان ؛ عاقبت مزاحمان اورژانس

image_pdfimage_print

کیا پرس : پس از پیگیری از سوی شرکت ایرانسل و دریافت مشخصات افراد، دادگاه کیفری مشهد چهار نفر را بر اساس ماده ۱۹ قانون مجازات اسلامی و ۶۱۴ قانون تعزیرات به زندان محکوم کرد و یک نفر نیز تبرئه شد.

چهار نفر از مزاحمان تلفنی اورژانس ۱۱۵ این شهر هر یک به تحمل شش ماه زندان محکوم شدند.
رضا وفایی نژاد مدیر حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: مزاحمت های تلفنی موجب اختلال در ارائه خدمات اورژانس به بیماران و افراد نیازمند می شود به همین دلیل از پنج نفر به خاطر مزاحمت های تلفنی متعدد، به دادگاه کیفری مشهد شکایت شد.

مدیر حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: پس از پیگیری از سوی شرکت ایرانسل و دریافت مشخصات افراد، دادگاه کیفری مشهد چهار نفر را بر اساس ماده ۱۹ قانون مجازات اسلامی و ۶۱۴ قانون تعزیرات به زندان محکوم کرد و یک نفر نیز تبرئه شد.

وی بیان کرد: سالانه حدود ۲۰۰ هزار ماموریت توسط اورژانس ۱۱۵ در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام می شود که ۷۵ درصد از این تعداد مربوط به شهر سه و نیم میلیون نفری مشهد است.

برخی از تماس های تلفنی با اورژانس مشهد در قالب مشاوره شامل پرسش های درمانی در مورد دارو و علائم بیماری است و برخی از آن ها تماس های غیر مرتبط است، به طوریکه شماره اورژانس با سایر نهادها مانند آتش نشانی و هواشناسی اشتباه گرفته می شود.

مزاحمت های تلنفی مانند اعلام فوتی، ناسزا گفتن و قطع کردن حدود ۱۰ درصد از تماس های شهروندان با اورژانس ۱۱۵ مشهد را شامل می شود.ایرنا

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo