تردد در محورهای کوهستانی مازندران با زنجیرچرخ امکان پذیر است

کیا پرس :   جانشین شورای هماهنگی مدیریت بحران مازندران گفت که تردد خودروها در مناطق کوهستانی این استان با زنجیر چرخ برقرار است.

علی نبیان جمعه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : رانندگانی که قصد تردد در محورهای این خطه شمال کشور را دارند ، تجهیرات زمستانی ، بویژه زنجیرچرخ به همراه داشته باشند.
وی گفت که هم اکنون بارش برف در بیشتر مناطق مازندران از جمله محورهای هراز ، کندوان ، سوادکوه و کیاسر در حال باریدن است و در ارتفاعات شدت بیشتری دارد .
معاون عمرانی استاندار مازندران اظهار داشت : با وجود بارش برف ، با تلاش راهداران تردد در تمام محورهای اصلی مازندران برقرار است و از نظر ترافیکی نیز مشکل خاصی وجود ندارد .
نبیان از رانندگان خواست در صورت امکان به دلیل بارش برف و باران و کاهش دید از تردد غیرضروری در محورهای کوهستانی استان خودداری کنند.
** فعال شدن ستاد هماهنگی مدیریت بحران در راهداری و حمل و نقل جاده ای
معاون استاندار مازندران همچنین گفت که با شروع بارش برف و احتمال بروز مشکل در جاده های این استان ستاد هماهنگی مدیریت بحران در راهداری و حمل و نقل جاده ای تشکیل شد و از طریق دوربین های نظارت تصویری تمام محورهای مازندران تحت نظر قرار دارد.
نبیان افزود : در صورت بروز مشکل هماهنگی لازم با گروههای راهداری زمستانی مستقر در جاده ها انجام می شود.
بارش برف و باران در مازندران از پنجشنبه با ورود سامانه سرد و بارشی آغاز شد و از عصر امروز جمعه شدت گرفت .
طبق گزارش هواشناسی ، بارش برف و باران در مازندران تا ۲۴ ساعت آینده ادامه دارد و ارتفاع آن در مناطق جلگه ای در بعضی مناطق تا ۲۰ سانتی متر خواهد رسید.
همچنین بر اساس پیش بینی هواشناسی ، با قطع شدن بارش برف و باران در مازندران از عصر فردا شنبه ، دمای هوای استان برای روز یکشنبه اول اسفند بین ۱۰ تا ۱۵ درجه کاهش خواهد یافت.
دمای هوای مازندران طی دو روز گذشته دستکم هفت درجه کاهش یافت و هم اکنون دمای هوای شهر ساری ۴ درجه بالای صفر ، در گلوگاه به عنوان گرم ترین نقطه ۵ درجه بالای صفر و در سیاه بیشه که سردترین نقطه استان در حال حاضر است ، دمای هوا به ۸ درجه زیر صفر رسیده است .