افزایش ۲۵ درصدی ظرفیت تولید صنایع کشاورزی مازندران در دولت یازدهم

کیاپرس- مدیر صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت که در سه سال گذشته ۲۵ تا ۳۰ درصد به ظرفیت صنایع کشاورزی این استان افزوده شده است .

حمزه علی میانکاله افزود : ظرفیت تولید صنایع کشاورزی مازندران پیش از دولت یازدهم ۲۰ تا ۲۵ درصدی بود که هم اکنون به ۵۰ درصد رسیده است .
وی شناسایی واحدهای نیمه تمام و تکمیل آنها به همراه پرداخت تسهیلات کم بهره و نظارت بر هزینه درست این تسهیلات را از مهم ترین عوامل اثرگذار بر افزایش ظرفیت تولید صنایع کشاورزی مازندران برشمرد.
میانکاله گفت که دولت تدبیر و امید از سال ۹۳ تا کنون هفت هزار و ۱۴۰میلیارد ریال تسهیلات کم بهره به واحد های صنایع کشاورزی مازندران با نظارت دقیق پرداخت کرده است.
** ایجاد حدود ۱۲ هزار شغل
وی با بیان اینکه در این مدت برای ۱۱ هزار و ۸۷۲نفر ایجاد اشتغال شده است ، گفت : از سال ۹۲ تا کنون نیز سه هزار و ۱۴۰ میلیارد ریال کمک های فنی اعتباری و تسهیلات از منابع داخلی بانک ها به واحد های صنعتی کشاورزی استان پرداخت شده است.
میانکاله بسته رونق تولید را از دیگر راهکارهای کمک به واحد های صنعتی نیمه کاره و تعطیل شده در دولت یازدهم عنوان کرد و افزود : در ۱۰ ماهه امسال یکهزار و ۷۱۰ میلیارد ریال تسهیلات از بسته رونق تولید به ۶۶۳ طرح کشاورزی مازندران پرداخت شده است.
**بهره برداری از ۱۱۰واحد صنعتی کشاورزی
مدیر صنایع سازمان جهاد کشاورزی مازندران همچنین گفت که در سه سال گذشته ۲۱۶ فقره جواز تاسیس صنایع کشاورزی به ظرفیت یکهزار و ۳۴ تن در استان صادر شد.
وی میزان سرمایه گذاری پیشنهادی برای این طرح ها را چهار هزار و ۹۶ میلیارد میلیارد ریال اعلام کرد.
این مسئول گفت که در این مدت ۱۱۰ واحد با سرمایه گذاری یکهزار و ۵۴۲ میلیارد ریال و ظرفیت ۶۵۸ هزار تن به بهره برداری رسیده است.
وی افزود : با آغاز به کار واحدهای صنایع کشاورزی ، ۹۱۱ نفر در مازندران مشغول به کار شدند.
شهرت مازندران به تولیدات ۷۲ نوع از محصولات کشاورزی است که سالانه حدود ۱۰ و نیم درصد از ارزش افزوده بخش کشاورزی کشور را به خود اختصاص می دهد.ایرنا