
کیا پرس: در بیستمین روز از بهمن ماه ۹۵ مهدی عبوری شهردار ساری با حجت الاسلام و المسلمین عبدالحمید عبدالاحد دیدار نمود.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری ساری در نهمین روز از دهه مبارک فجر شهردار ساری طی دیداری با مبارز انقلابی ساروی عبدالحمید عبدالاحد ضمن تجلیل از مقام والای وی ، خدای را شاکرشد که این ذخیره معنوی انقلاب را برای ساری حفظ نموده و این روحانی انقلابی از حادثه ترور سال ۶۰ به سلامت گذشته است تا امروز جوانان این شهر فرصت این حضور را غنیمت بشمارند و از روحیه همراه با بصیرت و تدبیر ایشان درس آموزی نمایند .
در ادامه این دیدار حجت الاسلام عبدالحمید عبدالاحد ضمن تشکر از حضور شهردار جهادی ،از زحمات و تلاشهای وی قدردانی نمود و اظهار داشت: خوشحالم که با فعالیتهای شما اقدام و عمل مورد نظر مقام معظم رهبری در ساری عینیت یافته است .
وی خاطر نشان کرد: با این روحیه که از شما دیده ام احساس میکنم روح انقلاب در ساری دوباره زنده شده است و شما به عنوان نماینده خانواده معزز شهداء در منصب خد
رسانی و خدمتگزاری به مردم ، شهرساری را احیاء نموده اید . امروز ساری رنگ آبادانی و سازندگی را با تلاشهای تیم مدیریت شهری به خود دیده است .