توقیف بیش از هزار خودرو با خلافی بیش از یک میلیون تومان در مازندران

کیاپرس:رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی مازندران از توقیف هزار و ۳۷ دستگاه خودروی متخلف با خلافی بیش از یک میلیون تومان طی یک ماه گذشته در مازندران خبر داد.

مهدی باقری اظهار کرد: در اجرای طرح های ترافیکی به منظور انضباط بخشی به معابر و برخورد با خودروهای متخلف و هنجارشکن و برابر ماده ۸ قانون رسیدگی به تخلفات راهور در دی ماه سال جاری هزار و ۳۷ دستگاه خودروی متخلف متوقف و به پارکینگ انتقال داده شدند.

وی افزود: میزان جرائم پرداخت نشده توسط مالکان این خودروها بالغ بر یک میلیارد و ۳۸۶ میلیون تومان بوده است.

رئیس پلیس راهور مازندران خاطرنشان کرد: همه رانندگان متخلف در زمره رانندگان پرخطر قرار گرفته و باارائه آموزش های تئوری در جهت ارتقای فرهنگ ترافیک اقدامات لازم برای سیر مراحل قانونی صورت گرفته است.

باقری تصریح کرد: در جریان رسیدگی به تخلفات این خودروها یکی از رانندگان پر خطر با ۱۱۰ میلیون ریال جریمه پرداخت نشده با بیشترین جریمه در ردیف رانندگان پرخطر قرار گرفته و اقدامات قانونی برای توقیف خودرو و اعمال مقررات قانونی در گواهینامه وی انجام شد./ایسنا