طلب ۳هزار و۲۰۰میلیارد ریالی دانشگاه علوم پزشکی مازندران از بیمه ها

پایگاه خبری کیا پرس:معاون توسعه و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت : شرکت های بیمه ای سه هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال به دانشگاه بدهکارند.

دکتر محمد پنبه چی روز سه شنبه درگفتگویی افزود: مطالبات مراکز درمانی دولتی وابسته به دانشگاه از شرکت های بیمه ای باعث شده تا دانشگاه نتواند حقوق و مزایای کارکنانش را پرداخت کند.
وی اضافه کرد: حدود ۶۰ درصد اعتبارات دانشگاه های علوم پزشکی از محل اعتبارات درآمد اختصاصی است که بیش از ۹۰ درصد آن باید پس از ارائه خدمت درمانی به مردم از طریق شرکت های بیمه ای که بیماران را تحت پوشش دارند، تامین و پرداخت گردد.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مازندران افزود: متاسفانه پرداختی سازمانهای بیمه به بیمارستانهای دانشگاه در سال ۹۴ نسبت به ۹۳ نه تنها افزایش نداشته است، بلکه با ۵ درصد کاهش نیز همراه بوده است بطوریکه در سال ۹۴ بیش از ۴۰ درصد اسناد ارسالی به بیمه ها پرداخت نشده است.
هم اکنون بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی مازندران، بابت خدمات سال ۹۴ حدود ۲ هزار میلیارد ریال از بیمه ها طلبکار هستند و این کار بار سنگینی را بر دوش دانشگاه انداخته است.
وی مطالبات چهار ماهه نخست سال جاری را یک هزار و ۲۲۰ میلیارد ریال اعلام کرده که صرفا ۱۰ درصد از این مطالبات پرداخت شده است.
معاون دانشگاه علوم پزشکی مازندران بدهی به کارکنان، شرکت های دارویی, شرکتهای پیمانکاری و شرکت های خدماتی ( آب ، برق، گاز) را از جمله مشکلات دانشگاه ناشی از نقد نشدن طلبشان از شرکت های بیمه دانست.
دکتر پنبه چی افزود : مطالبات از شرکت های بیمه ای تمام فعالیت های دانشگاه را تحت تاثیر خود قرار داده و تداوم این روند می تواند با توقف خدمات رسانی به بیماران در قالب فعلی و یا پایین آمدن خدمات منجر شود.
پنبه چی افزود: دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران حقوق کارکنان بیمارستانی و مراکز درمانی ارائه کننده خدمات را پرداخت کرده تا خدمات رسانی به بیماران مختل نشود،ولی در برخی مراکز, نزدیک به یکسال کارانه پزشکان و پرسنل پرداخت نشده است.
وی بیشترین بدهی دانشگاه علوم پزشکی استان را درشرایط فعلی به شرکت های پزشکان, پرسنل و شرکتهای دارویی و تجهیزات پزشکی اعلام کرد و ابراز امیدواری کرد تا با پرداخت مطالبات دانشگاه از سوی شرکت های بیمه ای، خدمات رسانی به بیماران تسهیل شود.
براساس آمار رسمی هزینه جاری دانشگاه علوم پزشکی مازندران (اعم از مراکز درمانی، دانشکده های تحت پوشش و غیره در سال حدود ۱۲ هزار میلیارد ریال است که نزدیک به ۶۰ درصد از این هزینه ها, باید از محل درآمد اختصاصی زیرمجموعه تامین شود.
مازندران ۲۳ بیمارستان دولتی و ۵۰۰ داروخانه دارد.