۸۹ درصد از سرقت های اینترنتی در مازندران منجر به کشف شد

.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری پلیس ، سرهنگ “حسن محمد نژاد” در برنامه زنده تلویزیونی خدمت عاشقانه گفت: ۴۳ درصد از جرایم در فضای مجازی را سرقت های اینترنتی و برداشت های غیر مجاز از حساب های بانکی اشخاص تشکیل می دهد .
وی با اشاره به اینکه ۸۹ درصد از جرایم اینترنتی از ابتدای سال جاری تاکنون منجر به کشف شده گفت: ۲۸ درصد از جرایم اینرنتی مربوط به نشر اکاذیب و هتک حیثیت افراد در شبکه های اجتماعی ، هشت درصد از جرایم مربوط به هک سایت ها و سامانه ها ، هفت درصد مربوط به مزاحمت ها و ۶ درصد از این جرایم مربوط به کلاهبرداری است.
سرهنگ محمد نژاد در ادامه این گفت و گو اظهار داشت: ترویج مسائل ضدفرهنگی، از بین بردن حریم خصوصی افراد و خانواده ها، اتلاف وقت، فریب و کلاهبرداری از کاربران، انزوا و افسردگی، نشر اکاذیب از جمله پیامدهای منفی شبکه های اجتماعی است.
محمد نژاد تصریح کرد: بر این اساس استفاده از تلفن های هوشمند در صورت نادیده گرفتن هشدارها و نگهداری اطلاعات و عکس های خصوصی بستری را برای سوء استفاده های برخی افراد فراهم می سازد.
رئیس پلیس فتای استان مازندران با اشاره به این که ، امروز هیچ لایه پنهانی در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی وجود ندارد برای جلوگیری از سوءاستفاده سودجویان، از کاربران تلفن های هوشمند و شبکه های اجتماعی به کاربران اینترنتی در فضای مجازی هشدار داد :
بر روی هر لینکی که از طرف فردی ناآشنا ارسال می شود کلیک نکنند چرا که با کلیک لینک، بدافزار عکس و دیگر اطلاعات پروفایل قربانی را سرقت و اطلاعات خصوصی وی را دستمایه اخاذی و دیگر نیات سوء خود قرار می دهد.
عکس و فیلم های خصوصی خود را به هیچ عنوان در اختیار دیگران حتی نزدیکان و اقوام خود قرار ندهند.
اجازه فیلم برداری و عکس برداری از مجالس خصوصی خود را به دیگران ندهند.
از ذخیره کردن اطلاعات خصوصی نظیر فیلم و عکس بر روی تلفن همراه، تبلت و لپ تاپ پرهیز کنند.
زمان مراجعه به آتلیه و عکاسی ها دقت کنند مرکز موصوف دارای مجوزهای مربوطه باشد چراکه فعالیت این مراکز بدون مجوزهای لازم غیرقانونی است و احتمال سوء استفاده از عکس های مشتری ها وجود دارد به ویژه عکس های خصوصی و خانوادگی و این از آسیب هایی است که می تواند زمینه ساز بروز و ظهور آسیب های عمیق تر باشد.
تصاویر خصوصی و خانوادگی خود را در گوشی های همراه و یا رایانه های که متصل به اینترنت هستند ذخیره نکنند.
با قرار دادن رمز پین گوشی و همچنین رمز گذاری برروی فایل های خود در تلفن همراه ، مانع از دستیابی افراد سودجو به آن شوند.
تلفن های همراه دارای قابلیت هایی هستند که می توانند به عنوان ابزارهای جاسوسی مورد استفاده قرار بگیرند. هرگز از تلفن همراه افراد ناشناس برای برقراری ارتباط خود استفاده نکنند.
هرگز منوی «بلوتوث» تلفن همراه را در حالت فعال قرارندهند.
در صورت فروش و واگذاری تلفن های همراه خود حتما اطلاعات شخصی داخل آنها را با روش های فنی و مطمئن پاک کنند.