کلاهبرداری اینترنتی از داخل کافی نتی در مازندران

پلیس سایبری مازندران نسبت به خرید آنلاین هشدار دادصاحب کافی نتی که به صورت اینترنتی اقدام به برداشت غیر مجاز از حساب افراد مختلف می نمود توسط کارآگاهان سایبری پلیس فتا استان مازندران شناسایی و دستگیر شد.
سرهنگ دوم حسن محمدنژاد رئیس پلیس فتا استان مازندران در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس در تشریح این خبر اعلام نمود : در پی شکایت احدی از شهروندان استان، با در دست داشتن مرجوعه قضایی به این پلیس مراجعه و اظهار داشت؛ با بررسی پرینت حسابم متوجه کسر مبلغ۲۰٫۲۰۰٫۰۰۰ریال از حسابم شدم.از این رو تقاضای رسیدگی به پرونده را نمودم.
وی در ادامه گفت: پس از اخذ این مرجوعه قضایی بلافاصله مراتب در دستور کار کارآگاهان پلیس فتا استان قرار گرفت و با بررسی های فنی و اطلاعاتی بعمل آمده مشخص گردید مجرمین اقدام به خرید یک عدد گوشی تلفن همراه از سایتی معتبر نموده اند. همچنین با ردیابی ها و استعلامات صورت گرفته مشخص گردید متهم با مراجعه به یکی از کافی نت های سطح شهر اقدام به خرید اینترنتی نموده است و کالای خریداری شده نیز به نمایندگی شرکت مورد نظر ارسال گردید اما شخصی جهت تحویل گرفتن آن مراجعه نکرده است.
در حین رسیدگی به پرونده شخصی دیگری نیز به این پلیس مراجعه و اعلام داشت مبلغ حدود ۰۰۰/۵۰۰/۳۰ ریال از حسابش برداشت شده است. که با بررسی های به عمل آمده مشخص گردید مبلغ فوق به صورت اینترنتی به حساب شخصی به هویت معلوم نزد بانک ملی انتقال داده شده که بلافاصله حساب مذکور مسدود و مالک حساب به این پلیس احضار شد که پس از حضور اعلام داشت مبلغ فوق را یکی از دوستانش بابت طلبی که از وی داشته به حسابش واریز نموده است.
سرهنگ محمدنژاد افزود: کارشناسان پلیس فتا استان طی هماهنگی با مرجع محترم قضائی ضمن جمع آوری سیستم های رایانه ای و مخابراتی، متهم را به این پلیس احضار که در تحقیقات بعمل آمده با اقرار به بزه انتسابی عنوان داشت؛ اطلاعات حساب های بانکی اشخاص را از دوستم که در یکی از کافی نت های شهر مشغول به کار می باشد می گرفتم و من نیز بابت طلبی که از وی داشتم اقدام به برداشت مبالغ سرقتی و همچنین خرید اینترنتی می نمودم.
لذا با اخذ دستور قضائی ضمن جمع آوری سیستم های رایانه ای و مخابراتی صاحب کافی نت، متهم به این پلیس احضار و پس از حضور ضمن اقرار به بزه انتسابی عنوان داشت، بنده در کافی نت خود بابت پرداخت شهریه برای مشتریان، شماره کارت و دیگر اطلاعات کارت عابر را از آنها دریافت و در جایی ذخیره می کردم و سپس به علت بدهی که به دوستم داشتم، شماره کارت و اطلاعات حساب آنان را در اختیار او قرار می دادم تا مبلغی را که از من طلبکار بوده برداشت نموده و بقیه وجوه را به من برگشت دهد و این کار را برای تعداد زیادی از مشتریان انجام دادم. در پایان پس از تکمیل تحقیقات، پرونده به همراه متهمان به دادسرا ارسال و برای آنان قرار متناسب صادر گردید.
رئیس پلیس فتا استان مازندران در خاتمه هشدار داد:
– رمز عبور و اطلاعات حساب بانکی خود را به هیچ عنوان در اختیار دیگران قرار نداده تا زمینه تحریک به ارتکاب جرم از سوی دیگران فراهم نشود.
– با تغییر دوره ای رمزهای عابر بانک خود ضریب امنیت آن را بالا ببرید.