مراکز بهداشتی و درمانی بابلسر از حالت استیجاری خارج می‌شوند

رئیس شبکه بهداشت و درمان بابلسر گفت: با اجرای طرح تحول نظام سلامت تا هفته دولت سال جاری، ۱۰۰ درصد مراکز بهداشتی و درمانی شهرستان بابلسر از حالت استیجاری خارج می‌شوند.

محسن نبی‌زاده در گفت‌و‌گو یی اظهار کرد: تا پیش از روی کار آمدن دولت یازدهم، ۵۷ درصد از مراکز بهداشتی و درمانی شهرستان بابلسر به صورت استیجاری و فاقد فضای استاندارد خدمات‌رسانی درمانی بودند.

وی افزود: با اجرای طرح تحول نظام سلامت تا هفته دولت سال جاری، ۱۰۰ درصد مراکز بهداشتی و درمانی شهرستان بابلسر از حالت استیجاری خارج می‌شوند و در فضای نوساز دارای استاندارد درمانی مستقر می‌شوند.

رئیس شبکه بهداشت و درمان بابلسر تصریح کرد: در طرح تحول نظام سلامت، در سه سال گذشته بیش از ۱۱ مرکز بهداشتی و درمانی در مناطق روستایی و شهری بابلسر به بهره‌برداری رسیده است.

نبی‌زاده ادامه داد: هم اکنون عملیات ساخت پنج مرکز بهداشتی و درمانی در این شهرستان در دست اقدام قرار دارد.

وی در پایان ساخت کلینک فوق تخصصی، مرکز سلامت شهری و آزمایشگاه مرکزی را از مهم‌ترین طرح‌های در دست اجرا در بابلسر اعلام کرد و گفت: میزان اعتبار دولت در طرح تحول نظام سلامت در پروطرح‌هایژه‌های عمرانی درمانی بابلسر حدود ۱۰۰ میلیارد ریال است.ایسنا