مازندران باز هم اول شد!

معاون ثبت احوال : استان مازندران در « ولادت »  از آخر اول شد !در طلاق ششم هستیم ؛
 استان مازندران در « ولادت » از آخر اول شد !
 وی با بیان اینکه اگر روند زادو ولد در جامعه به‌ همین گونه پیش رود جامعه ما در آینده پیر می‌شود افزود: تا سال ۱۴۱۵ رشد جمعیتی در کشور صفر می‌شود. ….

معاون ثبت احوال مازندران گفت: مازندران دارای کمترین نرخ ولادت و رتبه ششم طلاق در کشور را به خود اختصاص داده است.

علی‌رضا افسری در نخستین همایش پویایی جمعیت به مناسبت روز ملی جمعیت در فرمانداری این شهرستان اظهار داشت: چهار واقعه ولادت، وفات، ازدواج و طلاق در اداره ثبت احوال به ثبت می‌رسد.

وی با بیان اینکه اگر روند زادو ولد در جامعه به‌ همین گونه پیش رود جامعه ما در آینده پیر می‌شود افزود: تا سال ۱۴۱۵ رشد جمعیتی در کشور صفر می‌شود.

معاون فناوری اطلاعات و آمار جمعیتی ثبت احوال مازندران گفت: افزایش جمعیت برای توسعه و رشد جامعه ضروری بوده اما از طرفی برای آنکه سونامی جمعیت نیز صورت نگیرد باید توازن جمعیتی داشته باشیم.

افسری با بیان اینکه در بحث جمعیتی استان مازندران در کشور رتبه ۸ و نیم و در ولادت نیز از میان ۳۱ استان رتبه ۳۱ را داریم افزود: در زمینه فوت نیز استان مازندران در کشور دوازدهم و در طلاق رتبه ششم را در کشور دارد.

وی تصریح کرد: سال گذشته ۴۶ هزارو ۴۶۳ نوزاد در استان متولد شد که از این تعداد ۸۱۹ نفر به شهرستان میاندورد اختصاص داشت و همچنین ۲۷ هزارو ۶۸۳ واقعه ازدواج در استان به ثبت رسیده که  ۲۵۸ مورد در میاندورود بوده است.

معاون فناوری اطلاعات و آمار جمعیتی ثبت احوال مازندران گفت: بیشترین آمارطلاق در مازندران در سال اول زندگی مشترک زوجین اتفاق می‌افتد که اگر بتوانیم در یک سال ابتدای زندگی را با شرایط مطلوب حفظ کنیم می‌توانیم زمینه را برای استحکام خانواده و کاهش طلاق فراهم کنیم.

افسری افزود: برای افزایش جمعیت باید موانع و مشکلات ازدواج را برطرف کنیم و خانواده‌ها به‌ موقع نسبت به فرزندآوری اقدام کنند.