تمام اقشار باید دلشان برای میراث‌ فرهنگی بسوزد

مهدی ایزدی امروز در گفت‌وگویی اظهار کرد: همانند ایام نوروز، تابستان امسال نیز مسافران بسیاری به مازندران سفر می‌کنند که بیشتر از آثار تاریخی و روستاهای بوم‌گردی، بناهای تاریخی و موزه‌ها بازدید می‌کنند.

وی با بیان اینکه همه‌ساله برنامه‌های مختلفی در زمینه میراث در دستور کار قرار دارد، بیان کرد: در ایام تعطیلات تابستان این موضوع به‌صورت ویژه دیده می‌شود تا خدمات بهتری به گردشگران ارائه می‌شود.

معاون میراث‌فرهنگی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران به فعالیت ۱۳ موزه در استان اشاره کرد و افزود: از این تعداد هفت موزه در اختیار سازمان و بقیه در اختیار بخش خصوصی قرار دارد که البته سازمان میراث فرهنگی بر فعالیت آن نظارت دارد.

این مسؤول تصریح کرد: مازندران یکی از استان‌هایی است که با توجه شرایط آب و هوایی به‌نوعی آسیب‌های طبیعی وجود دارد در برخی مناطقی که شاهد رویش علف‌های هرزهستیم تا آنجایی‌که توان مالی اجازه دهد نسبت به بازسازی و مرمت بناهای تاریخی اقدام شد.

ایزدی با اعلام اینکه در حال حاضر مازندران دارای ۷۰۰ اثر ثبتی است، تصریح کرد: تمام این آثار نیاز به مرمت، بازسازی و احیا دارند که نیاز است سایر دستگاه‌ها از جمله اوقاف و شهرداری‌ها با میراث فرهنگی مشارکت کنند تا بتوانند این بناها را به‌نحو احسن و بهتری احیا کرده و در اختیار بازدیدکنندگان قرار دهند.

وی اظهار کرد: مهم‌ترین مشکل در بحث میراث فرهنگی کمبود اعتبار است و در صورت حل این مشکل سازمان به‌خوبی فعالیت می‌کند.

معاون میراث‌فرهنگی اداره‌کل میراث‌ فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران با تأکید بر اینکه آثار تاریخی تنها متعلق به میراث فرهنگی نیست، گفت: تمام اقشار جامعه باید فعال باشند و دلشان برای آثار تاریخی بسوزد چرا که شناسنامه هر ملتی در آثار تاریخی نهفته بوده و وظیفه ما این است که این میراث را حفظ کرده و نسل آینده انتقال دهیم که همه مردم باید در این زمینه مشارکت کنند.

/فارس