مورد خاصی که به روند انتخابات آسیب بزند را شاهد نبودیم

image_pdfimage_print
رئیس ستاد انتخابیه ساری� و میاندورود با بیان اینکه مورد خاصی که به روند انتخابات آسیب بزند را شاهد نبودیم، گفت:‌ فضای مناسب حاکم در روند برگزاری انتخابات، به خاطر همکاری نامزدهای انتخابات…

 

رئیس ستاد انتخابیه ساری  و میاندورود با بیان اینکه مورد خاصی که به روند انتخابات آسیب بزند را شاهد نبودیم، گفت:‌ فضای مناسب حاکم در روند برگزاری انتخابات، به خاطر همکاری نامزدهای انتخابات، حضور موثر ستاد انتخابات، نیروی انتظامی و سایر دستگاه‌های همکار با ستاد انتخابات است.

به گزارش کمیته تبلیغات و اطلاع رسانی مرکز حوزه انتخابیه شهرستان ساری، احمد حسین‌زادگان با اشاره به اینکه در حوزه انتخابیه ساری و میاندورود ۵۲۲ شعبه اخذ رای داریم، اظهار کرد: از این تعداد، ۴۶۷ شعبه اخذ رای  و یک شعبه ارامنه حوزه فرعی تهران ‌در شهرستان ساری مستقر است.

وی با اشاره به ۱۲۲ شعبه اخذ رای سیار در شهرستان ساری، افزود: ۵۵ شعبه اخذ رای  به همراه ۱۳ شعبه سیار هم در شهرستان میاندورود مستقر است .

فرماندار ساری با بیان اینکه بیش از هشت هزار نفر دست‌اندرکار برگزای انتخابات در حوزه انتخابیه ساری و میاندورود هستند، گفت: در این ایام مشغول برگزاری کلاس‌های آموزشی برای اعضای شعب اخذ رای هستیم و سعی کردیم نماینده فرماندار را از میان افراد باتجربه انتخاب کنیم که نظر شخصی را در روند انجام کار، لحاظ نکنند.

رئیس ستاد انتخابیه ساری  و میاندورود با اشاره به اینکه هدف ما برگزاری انتخابات سالم، رقابتی و پرشور و با حضور حداکثری بوده و محور ما هم قانون و بیانات مقام معظم رهبری درباه حق‌الناس بودن آرا است، تصریح کرد: وظیفه قانونی و شرعی داریم تا انتخابات را سالم و با حضور حداکثری مردم برگزار کنیم.

حسین‌زادگان با بیان اینکه بر اساس قانون، نصب هرگونه عکس و پوستر بر روی دیوار و اماکن عمومی و خصوصی ممنوع است مگر در مراکزی که شهرداری برای نصب پوستر تعیین کرده است، ادامه داد: کمیته امحای ستاد انتخابات حوزه انتخابیه ساری و میاندورود نسبت به امحای تخلفات انتخاباتی اقدام کرده است.

وی با اشاره به فضای پرشور انتخاباتی و فعال بودن ستادها، خاطرنشان کرد: جلسه‌ای با نامزدهای انتخابات و سپس جلسه‌ای هم با مسئولان ستاد نامزدهای انتخابات برگزار کردیم و با همکاری مسئولان ستادها، وضعیت بهتری را نسبت به روزهای نخست زمان رسمی تبلیغات، شاهد هستیم.

رئیس ستاد انتخابیه ساری  و میاندورود با بیان اینکه مورد خاصی که به روند انتخابات آسیب بزند را شاهد نبودیم، اظهار کرد:‌ فضای مناسب حاکم در روند برگزاری انتخابات، به خاطر همکاری نامزدهای انتخابات، حضور موثر ستاد انتخابات، نیروی انتظامی و سایر دستگاه‌های همکار با ستاد انتخابات است.

فرماندار ساری با اشاره به اینکه تعامل خوبی بین سه رکن هیئت اجرایی، هیئت نظارت و ستاد انتخابات برقرار است، افزود: هیئت بازرسی و هیئت اجرایی، وظایف خود را به درستی انجام می‌دهند.

حسین‌زادگان گفت: کمیته‌های مختلف ستاد انتخابات هم تمهیدات لازم را برای برگزاری انتخابات سالم و مشارکتی، فراهم کردند.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo