خودکشی نافرجام جوان بابلسری روی پل فلزی

باحضور به‌موقع ماموران انتظامی بابلسر، مرد جوانی که قصد خودکشی از بالای پل فلزی این شهرستان را داشت، از اقدام خود منصرف شد.

این پل که هرچند وقت یک‌بار به‌دلیل اقدام به خودکشی افرادی رسانه‌ای می‌شود، به نماد خودکشی در بابلسر تبدیل شده است.

بر اساس گزارش سازمان ملی جوانان، بهداشت روانی نیمی از جوانان ایرانی زیر ۲۹ سال کشور نگران‌کننده و هشداردهنده است، به طوری که ۳٫۴ درصد جوانان در سلامت روانی خود دچار مشکل جدی بوده و ۲٫۴ درصد نیز از مشکلات روانی رنج می‌برند.

روش اقدام به خودکشی در جامعه ایران نیز به کلی تغییر کرده است. تا پیش از این بر اساس آمار پزشکی قانونی در سال ۱۳۸۱ روش‌های خودکشی شایع مردان به ترتیب دارآویختگی، خوردن دارو و سموم و استفاده از اسلحه گرم و در زنان خوردن دارو و سموم و خودسوزی بوده است.

از سوی دیگر، روند سالانه مرگ‌های ناشی از مسمومیت‌های دارویی از سال‌های ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۹ نشان می‌دهد میزان این مرگ‌ها از ۱۸۵ مورد در سال ۸۱ به ۳۶۲ مورد در سال ۸۵ و به ۵۵۱ مورد در سال ۸۹ رسیده. به عبارت دیگر خودکشی و مرگ‌های ناشی از مسمومیت دارویی در دهه گذشته چهار برابر شده است.

پیش از این نیز مدیرکل سلامت روان وزارت بهداشت اعلام کرده بود مهم‌ترین و شایع‌ترین عامل و وسیله خودکشی در کشور ما دارو است و مسمومیت دارویی عامل خودکشی در کشور است.

اما در بابلسر روش خودکشی بسیار متفاوت‌تر از سایر نقاط کشور است. روش پرش از پل فلزی معروف بابلسر که هرچند وقت در میان تیتر یک رسانه‌های کشور می‌شود.

بلاغ