تعطیلی موقت ۵۴ باب مکان تهیه و توزیع مواد غذایی غیربهداشتی در شهرستان آمل

حمزه قاسمی در گفت‌وگو با خبرنگار  تسنیم در آمل, با بیان اینکه تغذیه سالم و امنیت سلامت یکی از موارد بسیار مهمی است که شبکه بهداشت و درمان طی بازدیدهای از اماکن تهیه و توزیع موادغذایی به آن اهمیت می‌دهد، اظهار داشت: کارشناسان با نظارت و کنترل بیشتر سعی در جلوگیری از اغذیه‌های ناسالم در سطح شهر دارند تا شهروندان در سلامت کامل به سر برند.

وی ادامه داد: این افراد در دوره‌های مختلف به بازدید از این مکان‌ها در اقدام اولیه به اخطار صاحبان اغذیه و در صورت عدم رعایت با حکم بازرسی و قضایی به پلمپ این امکنه‌ها می‌پردازند.

قاسمی با تاکید براینکه در طی فعالیت دوره‌های تیر تا آبان‌ماه امسال کارشناسان بهداشت محیط جهت کنترل و نظارت بر اماکن تهیه وتوزیع موادغذایی به تعطیلی ۵۴ باب امکنه تهیه وتوزیع مواد غذایی اقدام کردند، گفت: این اماکن شامل رستوران بین راهی، آشپزخانه مرکزی، قهوه خانه، نانوایی، خواربار در سطح شهرستان بوده که به علت تخلفات بهداشتی و طبق قانون ماده ۱۳ مواد خوردنی آشامیدنی و آرایشی بهداشتی از فعالیت آنها بطور موقت جلوگیری به عمل آمد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان آمل با اشاره به عملکرد این کارشناسان طی سه ماهه دوم سال‌جاری بیان کرد: در این مدت تعداد ۱۹۸ امکنه دارای نواقص بهداشتی بودند که به مراجع معرفی شدند.

وی با بیان اینکه در طی فعالیت‌های  روزانه کارشناسان بهداشت محیط و در طرح تشدید حدوداٌ مقدار ۵۰۰ کیلوگرم انواعی از موادغذایی جمع‌آوری و معدوم شد، یادآور شد: این موادغذایی شامل زیتون پرورده، پاستیل، دراژه‌ها، خمیر دندان و انواع از شکلات، آب میوه‌ها بوده که فاقد مجوز بهداشتی و یا تاریخ گذشته در سطح عرضه مشاهده شد و با رضایت متصدی پس از جمع‌آوری و معدوم‌سازی، پرونده قضایی آنها در حال پیگیری است.

انتهای پیام/