آیت الله آملی لاریجانی دقایقی پیش وارد فرودگاه ساری شد.

پایگاه خبری کیا :آیت الله آملی لاریجانی تا ساعتی دیگر در گلزار شهدای شهر ساری حضور خواهد یافت و به مقام شامخشهدای استان مازندران ادای احترام خواهد کرد.
رئیس قوه قضائیه وارد فرودگاه ساری شد

«آیت الله صادق آملی لاریجانی» رئیس قوه قضائیه به همراه معاونان و دیگر مسئولان دستگاه قضایی دقایقی قبل وارد فرودگاه ساری شد.

در مراسم استقبال از رئیس قوه قضائیه رئیس کل دادگستری، استاندار و نماینده ولی فقیه در استان مازندران حضور داشتند.

آیت الله آملی لاریجانی تا ساعتی دیگر در گلزار شهدای شهر ساری حضور خواهد یافت و به مقام شامخ شهدای استان مازندران ادای احترام خواهد کرد.

رئیس دستگاه قضایی به منظور سفری سه روزه عازم مازندران شده است.

آیت الله آملی لاریجانی در این سفر علاوه بر بررسی مسایل قضایی استان مازندران و آشنایی نزدیک با عملکرد دادگستری این استان، با اقشار مختلف مردم، خانواده شهدا، جانبازان، روحانیون و ایثارگران دیدار و در جمع آنها سخنرانی خواهد کرد.

دیدار با نخبگان حوزوی و دانشگاهی استان مازندران از دیگر برنامه‌های رئیس قوه قضاییه در این سفر است.

در سفر هیئت بلند پایه قضایی به استان مازندران، تعدادی از مسئولان عالی قضایی به نمایندگی از رئیس قوه قضاییه با حضور در شهرستان‌ها و مساجد مرکز استان مازندران ضمن دیدار با مردم، در جمع قضات، مسئولان و کارکنان دستگاه قضایی شهرستان‌های استان نیز حاضر خواهند شد و به بررسی مشکلات قضایی مناطق خواهند پرداخت.

در پایان این سفر سه روزه، جلسه مسئولان عالی قضایی نیز برای بررسی وضعیت قضایی در استان مازندران تشکیل می‌شود و مسئولان عالی قضایی به بررسی مسایل و مشکلات قضایی استان مازندران خواهند پرداخت.