یک ساروی فرماندار بابلسر شد

انتصاب اولین فرماندار بابلسر در دولت تدیر و امید کیا پرس : اسد از بیستم دی ماه سال گذشته ، حدود۱۱ ماه نتاکنون به عنوان سرپرست فرمانداری بابلسر مشغول به فعالیت بوده است. …..

 وزیر کشور با صدور حکمی مهندس سید علی اسد را به سمت اولین فرماندار دولت تدبیر و امید در شهرستان بابلسر منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری بابلسر، عبدالرضا رحمانی‌فضلی طی حکمی سید علی اسد را به سمت فرماندار شهرستان بابلسر منصوب کرد.

اسد از بیستم دی ماه سال گذشته ، حدود۱۱ ماه نتاکنون به عنوان سرپرست فرمانداری بابلسر مشغول به فعالیت بوده است.
سید علی اسد کارشناس ارشد عمران است  و پیش از سرپرستی فرمانداری بابلسر ،مدیرکل راه و شهرسازی مازندران را در کارنامه خود دارد.

در بخشی از حکم وزیر کشور به فرماندار بابلسر چنین آمده است:

جناب آقای سید علی اسد

به موجب این حکم بنا به پیشنهاد استاندار محترم مازندران به سمت فرماندار شهرستان بابلسر منصوب می‌شوید.

امید است با اتکال به خداوند متعال در چارچوب وظایف مصوب در راستای تحقق اهداف و آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و سیاست‌های دولت تدبیر و امید و پیروی از منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای(مد ظله العالی) موفق باشید.

عبدالرضا رحمانی فضلی