در انتصاب مدیران باید شایستگی های فردی بیشتر از همسویی با نمایندگان مورد توجه قرار گیرد

 

گزارش اختصاصی پایگاه خبری کیا :عصر دیروز نشست صمیمی اهالی رسانه چهاردانگه‌ای مقیم ساری با علی‌اصغر یوسف‌نژاد در دفتر وی در خیابان ۱۵ خرداد برگزار شد. در ابتدای این نشست، دکتر یوسف‌نژاد با بیان اینکه به دلیل ۲ دوره حضور در مجلس از مشکلات و معضلات چهاردانگه آگاه هست، از اهالی رسانه خواست تا موارد و دیدگاه‌های خود را بیان کنند و در ادامه به سوالات خبرنگاران پاسخ گفت و از طرح‌ها و برنامه‌های خود برای برون‌رفت بزرگترین اما محروم‌ترین بخش ساری سخن گفت.یوسف نژاد نماینده اسبق مردم شهرستان ساری در مجلس شورای اسلامی گفت در انتصاب مدیران باید شایستگی های فردی بیشتر از همسویی با نمایندگان مورد توجه قرار گیرد

مردم چهاردانگه در تصمیمات سیاسی حضوری فعال دارند
منطقه چهاردانگه از نظر قابلیت های گردشگری، معادن، نیروی انسانی، محصولات کشاورزی بسیار غنی است ولی متاسفانه از ۳۰ سال قبل تغییرات چندانی احساس نشد مگر اینکه داشته هایمان از بین رفت.
فقر و محرومیت زیر سبزی جنگل مغفول است محرومیت های این چنینی در منطقه چهاردانگه بسیار است از نظر مسائل دیگر نیز در وضعیت خوبی بسر نمی برد که لازم است به آن توجه شود.
همچنین از ۵۰ شهرک صنعتی تنها سه شرکت فعال است و این موضوع واقعا جای سوال دارد.
در این راستا جمعی از رسانه ای های چهاردانگه ای با هماهنگی هم در در راستای رفع محرومیتهای این منطقه گفتگویی با علی اصغر یوسف نژاد نماینده اسبق ساری در مجلس شورای اسلامی درباره برنامه های توسعه ای برای پیشرفت منطقه چهاردانگه ترتیب دادیم که به شرح ذیل می آید
دکتر یوسف نژاد که با گرمی از این مجموعه خبری استقبال کرد با بیان اینکه در بخش های مختلف کشاورزی، صنعت و زیرساخت ها، برنامه های کلی داریم، گفت: عمده مسائل مطرح شده هر کدام برای خود پروژه است برخی نیاز به منابع مالی، برخی در جریانات اداری باید شناسانده شود.

راه برون‌رفت چهاردانگه از معضلات موجود، بکارگیری مدیران قوی و شایسته است

این مسئول با اشاره به اینکه نسبت به مسائل چهاردانگه ذهنیت خوبی دارم، افزود: این منطقه از لحاظ فضای مذهبی و نیروی انسانی قابل توجه است و در ۹ دوره مجلس غیر از دو سه دوره نماینده نداشت که نشان دهنده همفکری و همگرایی مردم منطقه است که یک نقطه مثبت است.
یوسف نژاد به مشکلات موجود در منطقه اشاره کرد و گفت: اگر مقایسه ای با دوران انقلاب شود می بینیم که کارهای خوبی انجام شده البته حق مردم بیش از اینهاست که باید بیشتر برای آن برنامه ریزی شود.
وی با اعلام اینکه اجرای یک سری از کارها مستلزم کار گروهی است و فقط کار نماینده نیست، اظهار داشت: نتیجه همکاری نماینده، دستگاه اجرایی و در نهایت وزارت خانه منتج به اجرای یک پروژه می شود.
این مسئول تصریح کرد: مشکلات متعددی از جمله مهاجرت‌ها، زمینهای کشاورزی کم بازده، فاصله روستاها، خدمات مورد نیاز، جمعیت موجود در منطقه وجود دارد که باید به آن توجه شود.
وی اظهار کرد: برخی مواقع برای انجام پروژه به جمعیت روستا در شورای برنامه ریزی شهرستان و استان توجه می شود که این شاخص ها سبب می شود با توجه به شاخص جمعیتی مورد توجه قرار نگیرد و یا روستایی که از خدمات بنیادمسکن استفاده از طرح هادی و جاده فاصله از جاده اصلی زیاد است در مقایسه با روستای دیگر مورد توجه قرار نگیرد با این حال این مسائل نباید دلیلی شود تا یک روستا مورد توجه قرار نگیرد.
وی با اشاره به اینکه بخش عمده اقتصاد منطقه چهاردانگه وابسته به معادن کیاسر است، افزود: قبلا فعال بوده باید تلاش شود فعال شود چرا که اینها ظرفیت خوبی هستند.
این مسئول با بیان اینکه دادن قول و وعده کار آسانی است و انجام ان کار سختی است، اظهار داشت: بنده به منطقه چهاردانگه علاقه مند هستم و تجربه قانون گزاری و ظرفیت ها خود را برای انجام چنین کارها قرار می دهم .
وی با بیان اینکه قبلا کار سیاسی کردم و برخی تصمیمات سیاسی بوده، گفت: در دوره ای در مجلس بودم سعی می کردم اعتدال و احترام و وجهه ای که یک نماینده در مقابل مسئول دارد را حفظ کنم.
یوسف نژاد خاطرنشان کرد: تاکید ما پشتیبانی و خدمت صادقانه است نماینده ها ظرفیتی برای حل مشکل هستند که باید از انها بهره گیری شود .
وی ادامه داد: در مازندران از ظرفیت نماینده استفاده نمی شود باید به این نکته توجه داشته باشیم که برای حل برخی مشکلات مردم منطقه جناح اصولگرا و اصلاح طلب مطرح نیست .
این مسئول تصریح کرد: باید قبول کنیم برخی مشکلات منطقه به مسائل سیاسی برمی گردد

ایده‌ی بزرگ من برای توسعه بخش چهاردانگه، ایجاد کارگروهی ۵۰ نفره است
وی اظهار کرد: برای چهاردانگه حتما یک کارگروهی تقریبا ۵۰ نفره به نام توسعه، پیشرفت و برنامه ریزی تشکیل شود و در این کارگروه روی مسائل و مشکلات به توافق برسند که می تواند بسیار موثر باشد.
یوسف نژاد افزود: اگر تصمیمات جمعی باشد مطمئنا در حل مشکلات موفق خواهیم بود.
وی ادامه داد: اگر در تصمیم گیری روی مسائل ، با اولویت بندی و محدود متمرکز شود به طور حتم موفق خواهیم بود و پراکندگی و عنوان کردن کلی مشکلات سبب عدم موفقیت می شود.
وی افزود با رای نیاوردن در دوره قبل ، وارد مقطع اداری و اجرایی شدم و از آن فضا مشکلات و مسائل را دیده و پنجره جدید از نظر فکری برای من باز شده که امیدوارم بتوان از آن ظرفیت برای حل مسائل استفاده کنم.
وی با اعلام اینکه فضای عمومی کشور در دوره های گذشته همسو نبودم ولی این دوره روی مسائل کلی توافق دارم، اظهار داشت: البته این موضوع به این معنا نیست کسی که وارد مجلس می شود تابع دولت باشد بلکه می توان در ارامش بحث های کارشناسی داشته باشد که منافع به مردم برسد حداقل تضاد و تقابل نداشته باشد و همچنین اغلب کسانی که در تصمیم گیری ملی هستند می توانند کمک کنند.
یوسف نژاد با تاکید بر اینکه برخی موضوعاتی که اهمیت آن چنانی ندارند نباید رویش وقت گذاشت ادامه داد: توجه به این مسائل سبب می شود از مسائل اصلی دور شویم.
این مسئول تصریح کرد: با توجه به اینکه مسائل مربوط به مازندران با استانهای شمالی شبیه به هم است موضوع ملی است تلاشمان این است اظهارنظرهای ما در سطح کشور در مورد منطقه شمال باشد تا در رای گیری عده ای زیادی به طرف ما بیایند و منافع زیادی شامل حال همه مردم شمال شود چون مسائل مشابه است.
یوسف نژاد با اشاره به اینکه متاسفانه مجلس ما در بحث قانون گزاری ضعیف و در بحث نظارت ضعیف تر است و اهمیت بخش نظارتی از بخش قانون گزاری کمتر است، گفت: اعتقاد من این است حتما نباید مدیر در منطقه همسو با نماینده باشد ولی باید آدم قوی باشد چرا که بتوان در حل مسائل موفق باشد ولی اگر مدیر منطقه ضعیف باشد و همچنین با نماینده همسو باشد کار مهمی انجام نمی شود.
وی خاطرنشان کرد: در انتصاب مدیران باید شایستگی های فردی بیشتر از همسویی با نمایندگان مورد توجه قرار گیرد اگر در این مسیر حرکت کنیم موفق می شویم.
صحبت پایانی، یوسف نژاد سال ۷۵، سال ۸۷ و سال ۹۴ بسیار متفاوت است و در بحث اجرا باید طبیعتا راه های میان بر را بشناسم و اجرایی کنم.