مسمومیت عزاداران در چالوس

image_pdfimage_print

کیا پرس:شماری از عزاداران حسینی (ع ) سه شنبه شب در منطقه شهری شمال آباد چالوس به علت خوردن غذای نذری مسموم و به مراکز درمانی این شهرستان اعزام شدند.

به گزارش خبرنگار ایرنا ، از ۲۵۰ مسموم ۱۳۴ نفر از آنان در بیمارستان ها و مراکز درمانی چالوس بستری و بقیه آن ها به صورت سرپایی مداوا شدند.

بنا به گفته منابع آگاه هم اکنون ازمیان این افراد بستری شده یک پیرمرد در بخش مراقبت های ویژه بسرمی برد و حال عمومی بقیه این افراد خوب گزارش شده است.

گفته می شود علت مسمومیت این عزاداران حسینی ( ع) خوردن آبگوشتی که ساعت ها قبل از توزیع پخته و در خارج از یخچال نگهداری شده بود، می باشد.

رئیس شورای اسلامی شهرستان چالوس با تائید این خبر به خبرنگار ایرنا گفت : این افراد مسموم شده اهل شمال آباد جزو حوزه شهری این شهرستان هستند که برای اعزام به این مراکز درمانی اعزام شده اند .

صابر سام دلیری از ارائه اطلاعات بیشتر به علت حضور در نشستی که هم اکنون در شبکه بهداشت ودرمان چالوس در حال برگزاری است، خودداری کرد.

در پی تماس پیوسته خبرنگاران ایرنا با مسئولان ذیربط متاسفانه تاکنون موفق به پاسخگویی از سوی آنان نشده اند.

منطقه شمال آباد جزو حوزه شهری شهرستان چالوس است.

شهرستان چالوس درغرب مازندران واقع است.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo