مسئولان استانی باید نسبت به مشکل اعتبارات شهری شهرداری‌ها کاری کنند

کیا پرس :خلیل انتظاری اظهار داشت: این واحد تولیدی که در مدیریت شهری گذشته به همیاری و شهرداری‌های مازندران واگذار شده بود در مدیریت جدید با مشارکت شهرداری و شورای اسلامی مجددا به شهرداری کیاسر واگذار شد.

وی افزود: با توجه به مشکل اعتباری شهرداری‌ها و نبود اعتبار لازم است که شهرداری‌ها نسبت به درآمدزایی داخلی اقدام کنند، سرمایه‌گذاری در امر تولید با توجه به این همه منابع در بخش چهاردانگه می‌تواند اثرات مثبتی برای مردم این منطقه به دنبال داشته باشد.

شهردار کیاسر افزود: مسئولان استانی باید نسبت به مشکل اعتبارات شهری شهرداری‌ها کاری کنند تا شهرداری با دست باز در سطح شهرها کار کنند.

انتظاری گفت: شهرداری‌ها نهادهای عمومی هستند و باید تلاش کنند برای عمران شهری درآمدزایی داشته باشند و متکی به بودجه دولتی نباشند ولی این کار در سطح شهرهای با درآمد کم توانایی این کار را ندارند.

وی گفت: با آغاز به کار این کارخانه مشکل تامین و تولید شن و ماسه و مصالح ساختمانی اهالی این بخش و شرکت‌های ساختمانی پیمانکاری و راهسازی رفع شد.