اعلام ۳ روز عزای عمومی در کویت

image_pdfimage_print
کیا پرس :در پی حمله تروریستی امروز جمعه به مسجد شیعیان کویت که بر اثر آن ۲۵ تن شهید و ۲۰۲ نفر زخمی شدند، کویت ۳ روز عزای عمومی اعلام کرد.

در پی حمله تروریستی امروز جمعه به مسجد شیعیان کویت که بر اثر آن ۲۵ تن شهید و ۲۰۲ نفر زخمی شدند، کویت ۳ روز عزای عمومی اعلام کرد.

به گزارش تسینم به نقل از منابع رسانیه ای کویت، پارلمان این کشور در پی حمله تروریستی روز جمعه به مسجد شیعیان کویت که بر اثر آن ۲۵ تن شهید و ۲۰۲ کویت ۳ روز عزای عمومی اعلام کرد.

بر اثر وقوع انفجار تروریستی در مسجد امام صادق علیه السلام واقع در منطقه الصوابر در کویت، ۲۵ نفر شهید و ۲۰۲ تن دیگر زخمی شدند که حال ۲۵ تن از زخمی‌ها وخیم گزارش شده است.

گفته می‌شود که ۲ هزار روزه‌دار برای ادای نماز جمعه به مسجد امام صادق علیه السلام رفته بودند.

این حمله توسط یک عامل انتحاری و بین نمازگزاران در حین مراسم نماز جمعه صورت گرفته است. گزارش شده که نمازگزاران در حال ادای رکعت آخر نماز بودند که این حمله تروریستی به وقوع پیوست.

رسانه‌های کویت گزارش دادند که امیر کویت و وزیر کشور، بلافاصله بعد از وقوع انفجار در محل حادثه حاضر شدند.

بر اساس این گزارش، گروه تروریستی و تکفیری داعش مسئولیت این انفجار را بر عهده گرفت و اسم فرد انتحاری «ابو سلیمان‌الموحد» اعلام کرده است.

ح.م

این سایت توسط سید حسن موسوی کیاسری با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های خبری فعالیت می کند

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo