استاندار مازندران در جشن صد هزار نفری ۱۳ رجب به مردم ساری گزارش دهد

لطف الله آجدانی چه پیش از ورود ربیع فلاح به ساختمان سفید رنگ استانداری و چه پس از آن یکی از مهم‌ترین حامیان وی بود. مدیر کل دفتر آموزش و پژوهش استانداری مازندران همواره در مقابل اظهارات منتقدین از فلاح، واکنش نشان داده و از وی حمایت می‌کند.

این بار پس از سخنان مهدی عبوری شهردار ساری علیه استاندار مازندران (لینک) این لطف الله آجدانی بود که از پیشقراولان دفاع از ربیع فلاح شد و ضمن نقد اظهارات شهردار ساری وی را به مناظره دعوت نمود.

مصاحبه آجدانی در نقد ادبیات عبوری کافی بود تا محمدی کیادهی مشاور شهردار ساری دعوت به مناظره را بی‌جواب نگذارد و ضمن واکنش تند به اظهارات آجدانی، با تشریح بخشی از عملکرد شهرداری ساری در سال های اخیر، اقدامات استاندار مازندران را نقد و خواهان ارائه گزارش در اجتماع صد هزار نفری ۱۳ رجب شد.

محمدی کیادهی در واکنش به بازنشر مصاحبه آجدانی در پایگاه خبری مازند شورا، مطلبی برای ما ارسال داشتند که عینا منتشر می‌شود.

مدیر مسئول محترم سایت مازند شورا

در پی بازنشر گفتگوی آقای لطف اله آجدانی مدیر کل محترم آموزش و پژوهش استانداری مازندران در آن رسانه به نظر رسید نکاتی برای تنویر افکار عمومی معروض داشته و قضاوت را نیز به عهده مردم شریف بگذاریم.

آنچه آقای آجدانی در پاسخ سخنرانی آقای عبوری شهردار محترم ساری بیان داشته اند، چیزی شبیه به کیفر خواست بود. با ادبیات خاص خودش که البته قبلاً بخاطر همین روش اختلاف انگیز از پست مشاور رسانه ایی استاندار عزل و ظاهراً ممنوع المصاحبه هم شده بود اکنون بدرستی روشن نیست این مواضع و یا ادبیات توهین آمیز هماهنگ با شخص مقام استاندار و یا استانداری تنظیم شده یا صرفاً یک نظر شخصی یا حداقل نظر حوزه آموزشی و پژوهشی استانداری است در هر صورت موارد توهین آمیز این مقام آموزش و پژوهش منصوب استاندار محترم را مرور می کنیم .

– ……… قطعاً به لحاظ حقوقی ( عبوری ) نشان دادند که به درستی با اختیارات واقعی خود آشنایی ندارند .

-…….. نوع رفتار ایشان ( عبوری ) توهین به شعور مردم است .

– در شأن یک شهردار نیست که از حربه تهدید استفاده کند .

– ادعای ایشان ( عبوری ) بر اساس توهم است .

– ( عبوری ) با رویکرد انتخابی به اظهارات و رفتارهای این چنینی پناه آورده است .

– به صراحت و صداقت اشاره می کنم که نشانه هایی از جریان لمپیسم را می توانیم در این نوع اشارات و گفته های ایشان ( عبوری ) در اختیار مخاطب قرار دهیم .

– عبوری اشتباه استراتژیکی را مرتکب شده . …… با توسل به جریان شعار بگم بگم های پوپولیستی …… که پیش آمده و حنای بی رنگی است . ………..

– با این قهرمان بازیها باورشان شده که قهرمان است .

– برای مردم فهیم شهر ساری متأسف شدم .

– رویکرد شهردار ( عبوری ) علاوه به اینکه خارج از حدود اختیارات قانونی خود است ، نادیده گرفتن این اهمیت مورد تأکید مقام معظم رهبری و رئیس جمهور می باشد .

– دانش آقای عبوری برای توسعه شهر بسیار اندک است .

– پیشنهاد می کنم ایشان ( عبوری ) یک دوره کلاس آموزشی برای یادگیری فرایند توسعه و فکر توسعه محور ببینند .

خوانندگان عزیز ملاحظه می فرمایند ناله آقای عبوری شهردار محترم از چه کسانی و چیست. وقتی یک مقام آموزشی و پژوهشی استانداری کلمات و جملاتی به کار می برند که بعضاً اگر آقای عبوری شاکی شوند بر اساس ماده ۶۹۷ قانون مجازات اسلامی حبس و شلاق دارد .

آقای آجدانی به عنوان یک مقام استانداری باید بدانند بر اساس تبصره ۳ اصلاحی حکم شهرداری مرکز استان پس از انتخاب شورای اسلامی توسط وزیر کشور صادر می شود و آقای عبوری مانند آقای استاندار منصوب وزیر کشور می باشند با این تفاوت که شهردار مرکز استان پس از انتخاب منتخبین مردم از سوی وزیر کشور منصوب شده اند پس از توهین به شهردار هم توهین به مقام دولتی و هم توهین به منتخبین مردم است .

یادم می آید زمانی که دو نماینده ساری در دوره چهارم مجلس وقتی انتخاب شده بودند عده ای به دفتر این دو نماینده حمله کرده و تمامی ساختمان را به هم ریخته و شیشه های آنرا شکسته بودند . ظریفی اهل ذوق بر دیوار تخریبی دفتر این دو نماینده قطعه شعری روی یک مقوا نوشته بود که :

سنگ بد گوهر اگر کاسه زرین بشکست              قیمت سنگ نیافزاید و زر کم نشود

این شعر چند روزی بر آثار تخریبی ساختمان خود نمایی و آثار رسوایی حمله کنندگان شده بود که نهایتاً مقامات سیاسی امنیتی استانداری نامه ای را به دفتر ارسال داشته اند که هر چه سریعتر این شعر را جمع آوری کنید که وجود این شعر نوشته شده در مقوا موجب تحریک می شود و …. و جواب من در آنروز این بود که آنچه موجب تحریک است این شعر نیست بلکه عمل حمله کنندگان و تحریک کنندگان است ….. اکنون پس از چند سال مجدداً این افکار در استانداری پژوهش یا آموزش داده می شود که خدمت به مردم از نوع مدیریت آقای عبوری لمپیسم است جناب آقای آجدانی که آقای عبوری را در حد صحبت با استاندار نمی دانند باید جواب بدهند ورود خود وی به این مباحث در کدام ماده قانون یا آئین نامه و شرح وظایف آموزشی و پژوهشی استاندار است.

آقای آجدانی، شهردار را به مناظره دعوت کرده اند حتماً اطلاع دارند که جشن صد هزار نفری ۱۳ رجب فرصت خوبی است تا استاندار یا هر مقام مسئول استانداری در آن حضور پیدا کنند و حداقل گزارشی به مردم بدهند که استانداری برای شهر مظلوم و مردم بزرگوار و باهوش ساری چه اقدامات کرده اند و یا حتی چه برنامه ای برای آینده ساری دارند و آقای عبوری هم پروژه های انجام شده در طول خدمتش را به اضافه پنج پروژه تکمیل شده ( نه کلنگ زنی ) را در همان شب افتتاح خواهند کرد . به نظرم مناظره خوبی خواهد شد . من می توانم وقتی را برای استاندار و اگر آقای آجدانی جرأت حضور را دارند برای ایشان فراهم کنم .

آقای آجدانی خوب شد به حرف آمده اند و ما واقعاً تشکر می کنیم که بالاخره کسی از استانداری حالا در حد توهین هم باشه پاسخگو بوده است ولی از کلی گویی و طفره رفتن ایشان می شد فهمید که در جریان حتی جزئی ترین مسائل شهری و استانی نمی باشند البته نمی دانم به کسانی که می خواهند توسط دیگران خودی نشان دهند و مطرح شوند اصطلاح لیسمی اش چه می باشد در هر حال متشکر می شویم از نزدیکی خود به استاندار محترم مازندران یا از جایگاه پژوهشی خود استفاده کنید و به مردم گزارش دهید مجموعه استانداری برای مرکز استان مازندران چه اقداماتی انجام داده اند مطمئن باشد پس از گزارش شما به مردم بنده با اطلاعات اندکی که دارم به مردم گزارش می دهم طرح تفصیلی جدید ساری که آقای استاندار رئیس کمیسیون ماده پنج آن می باشد و با گزارش استانی برای تصویب به تهران ارسال شد چیست؟ مخالفت کمیسیون ماده پنج شورایعالی شهرسازی در استان با پیشنهادهای سازندگی شهرداری ساری چیست؟ توزیع اعتبارات استان برای مرکز استان چگونه است؟ نقش و کمک استاندار در وصول بدهی های شهرداری از دستگاههای دولتی واردات کل چه بوده است؟

در پایان جهت اطلاع حضرت ایشان گوشه ای از عملکرد اساسی و زیر بنایی آقای عبوری را اعلام می کنم . آخه اصلاً زیبنده نیست که مدیر کل آموزش و پژوهش استانداری مازندران که اتفاقاً شهروند ساری است در جریان پروژه های شهری که با مدیریت جهادی و با حداقل زمان افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت را در جریان نباشند.

– مهمترین اقدامی که صورت پذیرفت افزایشی بودجه شهرداری از ۳۵۰ میلیارد به ۷۹۰ میلیارد در عرض ۳ سال است می باشد

– آقای عبوری توسعه ساری را همه جانبه می داند به همین خاطر در کنار کارهای عمرانی به مباحث فرهنگی که مورد تأکید مقام معظم رهبری می باشد اهتمام ویژه ای دارند و این تفکر عمیق منجر به تشکیل معاونت فرهنگی شهرداری برای اولین بار در شهرداری شده است و بودجه قابل ملاحظه ای که اتفاقاً قانونگذار در ماده ۶۸ قانون شهرداری به آن اشاره کرده است اختصاص یافته است و امروز این موضوع در شهرداری ساری تقریباً نهادینه شده است که هر پروژه عمرانی باید یک پیوست فرهنگی داشته باشد و دارد .

– کانالهای بزرگ و اساسی که یکی از کارهای زیربنایی شهر ساری است جهت کاهش آب ماندگی و آب گرفتگی به طول حدود ۶۰ کیلومتر احداث و انجام شد و زیر خاک دفن شد البته به آقای آجدانی حق می دهیم که این مورد را که زیر خاک است اصلاً نمی تواند مشاهده کند ولی آمار دقیقش را من برایش ارسال می کنم.

– افزایش پارکهای محله ای از ۱۲ پارک به ۲۴ پارک که مهمترین و بزرگترین و زیباترین آن پارک ملل است که توسط رئیس مجلس و وزیر آقای آجدانی ( کشور ) افتتاح شد .

– پلهای زیرگذر و روگذر در مسیر جاده ترانزیت داخل شهری و قطار شهری و پلهای عابر پیاده به تعداد ۷ پل که مهمترین آن پل دوم عبور زغالچال پل سردار نوری است و زیرگذر های راه آهن می باشد و پل بسیار بزرگ که می تواند نماد ساری شود یعنی پل کابلی داراب که انشاا… به زودی افتتاح خواهد شد .

– تعریض و تخریب و احداث خیابانهایی که چند سال طرح آن مصوب شده بود ولی از افتتاح آن خبری نبود بطوری که بیش از صد ها ملک خریداری و تملک و آزاد سازی انجام گرفت که مهمترین آنها سی متر شهبند ساری که با اقدام جهادی دو فاز آن مورد بهره برداری قرار گرفت و همچنین کمربندی غربی ادامه سه راه جویبار به جاده قائمشهر که بیش از صد ملک خریداری و آزاد سازی شده است و آرزوی چندین ساله مردم برآورده شد .

– ایجاد میادین و باز پیرایی میادین و پارکها قدیمی با طرحهای جدید و مبلمان مدرن که در ایجاد شهر پویا و زنده بسیار مهم مورد استقبال عمومی قرار گرفت

– تملک بیش از هزار هکتار از عرصه جنگلی در جنوب شهر ساری جهت احداث پارک جنگلی که هم اکنون مشغول فنس کشی محیط آن می باشد و ساری را می تواند به قطب گردشگری ایران تبدیل کند

– درحوزه بهداشت شهری با تقویت سازمان پسماند اقدامات بسیار زیربنائی و اساسی انجام گرفت با همکاری دانشگاه و اعتماد به دانشجویان بومی برای اولین بار در ایران تصویه شیرابه زباله به آب قابل استفاده در بخش کشاورزی و صنعتی صورت گرفت وهمزمان بزرگترین قرارداد کارخانه زباله سوز که تولید برق هم در فرایند آن وجود دارد با کشور چین انجام گرفت و بزودی نصب و راه اندازی خواهد شد.

– رفتن به سمت شهری هوشمند از جمله طرحهایی بود که آقای عبوری به آن تأکید دارد و سازمان فن آوری و اطلاعات این مسئولیت مهم را امروزه با حذف روش سنتی در اداره شهرداری به اتوماسیون به انجام رسانیده است و آنرا در سطح شهر و شهروندان هم  در حال توسعه است که ساری کارت نمودن هایی از پیشرفت فن آوری به روز دنیا می باشد که شهروندان با ساری کارت میتوانند در حوزه حمل ونقل و بازار و ورزش و… از آن استفاده کنند.

– شهرداری ساری از داشتن برنامه میان مدت و بلند مدت رنج میبرد آقای عبوری با همکاری دانشگاه و دانشجویان بومی برنامه پنج ساله و برنامه ۲۰ ساله را تدوین کرده اند که در نوع خود کار بسیار بزرگی و اساسی وزیربنای است

– واگذاری اختیاری به سازمانهای دهگانه وابسته به شهرداری وشهرداران مناطق سه گانه و برون سپاری مسئولیتهای شهرداری اقدام دیگر اساسی بوده که موجب افزایش راندمان کاری شده است و توزیع عادلانه اعتبارات شهرداری موجب گردید در تمامی شهر ساری بصورت بکسان از خدمات بهره مند شوند بطوری که اگر پیاده روسازی در مرکز شهر انجام می شود همزمان در تمامی حاشیه شهرها هم این خدمت را دریافت کنند ویا نهضت آسفالت به تمامی مناطق سرایت کرده است .

البته اینها گوشه ایی از اقدامات جهادی شهرداری ساری به مدیریت آقای عبوری بوده که برای اطلاع جناب آقای آجدانی نیاز به ذکر نام بود و گرنه شهروندان باهوش ما دارند از آن هم اکنون و هر روزه استفاده میکنند.

در پایان ذکر این نکته بسیار حائز اهمیت است که همه میدانیم بسیاری از اعتبارات ملی در کشور وجود دارد که گاهی وجود طرح مستلزم دریافت آن است و گاهی لابی گری، چرا که اختیار این بودجه های شناور بدست مقام وزارتخانه های مختلف است که آقای عبوری با دارا بودن هر دو جنبه در این زمینه نیز انقلابی کرد که در طول بعد از انقلاب شهرداری ساری نزدیک به ۲۰ میلیارد از این بودجه ها را شناسایی وجذب کرده بود ولی آقای عبوری در طول این سه سال ۵۰ میلیارد تومان دولتی به تنهایی جذب کرده و البته ماجرای ۲۳ میلیارد کشف شده عبوری که اتفاقاً داستانی شده که جدای از این ۵۰ میلیارد است . حال جناب آجدانی به این پرسش جواب بدهید آیا در پژوهش شما در استانداری به این نوع عملکرد جهادی که گوشه ایی ازآن را عرض کردم چه نوع لیسمی تعلق می گیرد ( لمپیسم – پوپولیسمی و …)

آیا هیچ یک از این پروژه ها را از نزدیک دیده اید و عظمت آن پی برده اید؟ آیا اصولاً به این فکر کرده اید یا پژوهش کرده اید که چرا شهروندان ساری اینقدر به آقای عبوری عشق می ورزند و حاضرند برایش (اهدافش) جانفشانی کنند و شما را شبانه که نه بلکه روزانه راهی دیارتان کنند و آخرین سئوال اینکه بنظر شما فردی که این همه توانمندی و عرضه و لیاقت خدمت دارد و در سطح کلان و استان و شهری موفق است آیا نمی تواند استاندار یا وزیر و یا نماینده مجلس شود؟

                                                                             محمدی کیادهی

                                                       مشاور عالی و نماینده ویژه شهردار در امور شوراها

                                                ۹۳/۱۲/۲۵