معاون پیشگیری از جرم دادگستری مازندران: ۷۱ درصد مرتکبان جرایم اطفال از فرزندان طلاق هستند

معاون پیشگیری از جرم دادگستری مازندران گفت: میانگین فرزندان طلاق که ۸ سال سن داشته و در کانون اصلاح و تربیت هستند از این تعداد ۷۱ درصد از مرتکبان جرایم از فرزندان خانواده طلاق بودند.

دکتر وحید براری، در جلسه ستاد پیشگیری از آسیب های اجتماعی با موضوع طلاق که در آمل برگزار شد گفت: میانگین فرزندان طلاق که ۸ سال سن داشته و در کانون اصلاح و تربیت هستند از این تعداد ۷۱ درصد از مرتکبان جرایم از فرزندان خانواده طلاق بودند.

وی با بیان این که هرگز نباید طلاق را به دو عامل اطلاق کرد گفت: براساس پرسش نامه بدست آمده درسال ۸۸ از هر ۶ ازدواج یک طلاق صورت گرفته ولی در ۱۰ ماهه سال ۹۳ از هر ۴/۳ ازدواج ۱ مورد طلاق صورت گرفته است.

وی افزود: در خصوص جرایم خشونت بار افراد بیکار با ۹درصد ، لیسانس و بالاتر ۱۲ درصد ، فوق دیپلم ۹ درصد ، دیپلم بسیار کمتر ، سابقه طلاق در بین والدین وخانواده ۴۰ درصد و تندخویی ۱۱ درصد این جرایم را تشکیل می دهند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری مازندران خاطرنشان کرد: پیشگیری از طلاق باید در دستور کار این ستاد باشد و اقداماتی لازم است صورت گیرد که ازدواج منجر به طلاق نشود.

براری تاکید کرد: تمام تلاش ما این باشد تا در امر طلاق تثبیت وضعیت کنیم و از زیاد شدن آن جلوگیری کرده که متاسفانه از ۴۵۰ متقاضی طلاق ۶۷۵ فرزند طلاق داشتیم.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری مازندران تاکید کرد: براساس قانون شهرداریها ، شهرداری ها موظف هستند تا تفریحات سالم را برای خانواده ها در حوزه پیشگیری فراهم کنند که باید در این راستا تلاش شود.

براری اضافه کرد: ۴۴ درصد از کسانی که متقاضی طلاق بودند در اوایل اختلاف به مشاوره مراجعه کرده و۲۳ درصد قبل ازازدواج به مشاوره مراجعه داشتند.