اولین برج آی تی کشور در مازندران ایجاد می شود

اولین برج آی تی کشور در مازندران ایجاد می شود
با امضاء تفاهم نامه همکاری در حوزه توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات اولین برج آی تی کشور در مازندران ایجاد می شود
به گزارش کیاپرس، با عنایت به سفراستانی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در بهمن ماه ۱۳۹۳ به استان مازندران و توافقات و تاکیدات صورت گرفته بر اساس امضاء تفاهم نامه همکاری بین استانداری مازندران و شرکت پرورش داده ها ، استان مازندران به عنوان پایلوت توسعه آی تی کشور انتخاب و به زودی عملیات احداث برج آی تی کشور آغاز خواهد شد .
بر اساس این توافقنامه استان به قطب ملی و منطقه  کشورهای تازه استقلال یافته در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات تبدیل خواهد شد و  کارآفرینی و ایجاد اشتغال مولد در سطح استان با ایجاد مرکز توسعه نرم افزار در حد استانداردهای بین المللی به صورتی که مرکز ایجاد شده به عنوان مرکز نمونه کشوری شود. مورد توجه قرار خواهد گرفت .
افزایش سطح مهارت و دانش حرفه ای دانش آموختگان دانشگاهی و مراکز آموزش فنی و حرفه ای در سطح استان، کشور، و کشورهای مجاور،  ایجاد اکوسیستم سرمایه گذاری در حوزه فاوا در  سطح استان، اجرایی نمودن ایده های کسب و کار نوین در حوزه فاوا ،  صادرات خدمات مهندسی و محصولات فاوا و راهیابی استان به بازارهای داخلی و بین المللی و گسترش دامنه و انتقال فعالیتهای فناورانه شرکت پرورش داده ها به منطقه مازندران و سایر مناطق کشور و کشورهای خارجی از جمله اهداف این موافقتنامه است.
این توافقنامه در ۵ ماده به امضاء دکتر ربیع فلاح استاندار مازندران و احمد بیدآبادی رئیس هیئت مدیره شرکت پرورش داده ها رسیده است
استاندار مازندران در جلسه امضاء این توافقنامه وجود نیروهای متخصص و تحصیل کرده را در مازندران ظرفیت و فرصت ارزشمندی برای توسعه فعالیتهای حوزه نرم افزار و تولید خواند و گفت :
امروز مازندران با سرمایه گذاری در حوزه آی تی و ایجاد زیرساخت ها آمادگی کامل را برای فعالیت در زمینه صادرات خدمات مهندسی و محصولات فاوا دارد
وی ابراز امیدواری نمود تا هر چه سریعتر زمینه جذب فارغ التحصیلان و آموزشهای آنان در استان فراهم گردد