ضرورت برخود قاطعانه با متجاوزان به ساحل و جنگل/ حراست از هر ۶۰۰ هزار هکتار مراتع با یک نیرو‌

سرپرست فرمانداری فریدونکنار با تاکید بر اینکه در مازندران برای حفاظت از منابع طبیعی با استاندارهای جهانی فاصله زیادی داریم، گفت: در ساحل و جنگل در راستای مقابله با متجاوزان خیلی خوب عمل نمی‌شود.

اراهیمی مهرداد
 مهرداد ابراهیمی اظهار کرد: حدود سه هزار اصله درخت با همت شورای شهر و شهرداری فریدونکنار در روز درختکاری در فریدونکنار کاشته و بین شهروندان توزیع شد.

وی افزود: مازندران مستعد ایجاد و افزایش فضای سبز است اما در سال‌های گذشته آب و هوای استان به سمت و سوی دیگری کشیده شده است.

سرپرست فرمانداری فریدونکنار با تاکید بر اینکه فرهنگ ایجاد فضای سبز باید در فریدونکنار ترویج شود، تصریح کرد: فراگیری مفاهیم حفظ درخت و درختکاری امری مهم است.

وی بیان کرد: کاشت و نگهداری از درختان باید در اولویت شهروندان فریدونکناری قرار بگیرد.

ابراهیمی با تاکید بر اینکه تغییر شرایط و آب و هوای و عدم سرمایه‌گذاری در این حوزه منابع طبیعی و فضای سبز استان به سمت نابودی پیش می‌رود، گفت: حضور افراد سودجو در منابع طبیعی و مراتع مازندران خطرات زیادی را برای فضاهای سبز ما ایجاد کرده است.

وی با اشاره به اینکه ادامه این روند برای طبیعت مازندران بسیار خطرناک است، اظهار کرد: منابع طبیعی باید در این حوزه بهتر عمل کند.

سرپرست فرمانداری فریدونکنار با بیان اینکه حتی یک بالگرد برای مقابله با آتش‌سوزی مراتع در مازندران نداریم، بیان کرد: برای نگهداری از منابع طبیعی و مراتع در هر ۶۰۰ هزار هکتار یک نیرو داریم.

ابراهیمی با تاکید بر اینکه در مازندران برای حفاظت از منابع طبیعی و فضاهای سبز با استاندارهای جهانی فاصله زیادی داریم، بیان داشت: در ساحل و جنگل در راستای مقابله با متجاوزان خیلی خوب عمل نمی‌شود.

وی با بیان اینکه برای احیا و آموزش در حوزه محیط زیست باید با برنامه‌ریزی جدی و دقیق گام برداشت، خاطرنشان کرد: برنامه‌های زیست محیطی دولت برای جلوگیری از مشکلات و رسیدن به وضعیت مطلوب‌تری تدوین شده است.