کشف شبکه شرط بندي آنلاين با کلاهبرداري 830 ميليارد ريالي

فرمانده انتظامي استان مازندران از کشف شبکه بزرگ سايت هاي شرط بندي با کلاهبرداري 830 ميليارد ريالي خبر داد .
سردار مسعود جعفري نسب در گفت و گوي اختصاصي با خبرنگار پايگاه خبري پليس گفت : افراد سود جويي که با ايجاد سايت و وبلاگ به بهانه کمک به ورزش کشور، کمک به پيشکسوتان فوتبال، و…. شرط بندي آنلاين در فضاي مجازي ايجاد کرده اند، با اقدامات اطلاعاتي و فني پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات اين فرماندهي شناسايي و دستگير شدند.
فرمانده انتظامي استان مازندران با اشاره به اجراي مرحله دوم طرح مبارزه با شرط بندي هاي آنلاين در شبکه هاي اجتماعي و مجازي، افزود : با هماهنگي قضائي اين طرح از سوي پليس فتاي اين فرماندهي به مرحله اجرا درآمد.
وي افزود : در اين طرح ماموران پليس فتا با انجام اقدامات اطلاعاتي و فني موفق شدند، بيش از 56 سايت ، وبلاگ و بيش از 70 نفر از گرداندگان اين سايت ها را در سطح استان مازندران و ساير استان هاي کشور ، شناسايي و دستگير کنند.
فرمانده انتظامي استان مازندران با اشاره به کشف کلاهبرداري 830 ميليارد ريالي اين سايت ها، گفت : گرداندگان اين سايت ها با راه اندازي شرط بندي مسابقات فوتبال تحت عنوان نظرسنجي، پيش بيني،کارشناسي و فروش اسکريپت پيش بيني مسابقات فوتبال، اعمال مجرمانه خود را عملي مي کردند.
سردار جعفري نسب گفت: گرداندگان اين سايت ها، پس از گذاشتن انواع بازي هاي داخلي و خارجي بصورت پيش بيني مسابقات در اول هفته، ميان هفته و پايان هفته بر روي سايت يا وبلاگ خود و به صورت تست هاي تک بازي و چندبازي ، افراد و گروه هاي مختلف را با اخذ مبالغي و يا واريز به حساب هاي بانکي در درگاه هاي مختلف، تشويق به شرط بندي مي کردند.
فرمانده انتظامي مازندران گفت : متهمان به کلاهبرداري در اين سايت ها، براي قانوني جلوه دادن اقدامات خود، تصاوير استفتائات مراجع تقليد را با سوالاتي که از ديدگاه خودشان مطرح مي کردند، در سايت بارگذاري مي کردند، تا به شرکت کنندگان اينگونه القاء کنند که اقدامات آنان بر خلاف قانون و شرع نيست.
سردار جعفري نسب با هشدار به جوانان و خانواده ها از آنان خواست : فريب تبليغات دروغين و فريبنده اينترنتي را نخورند. و اين تبليغات اغوا کننده بيشتر در جهت ترغيب کاربران به انجام درخواست آنها و عضويت در سايت براي پيش بيني نتايج مسابقات و شرط بندي مي باشد.