ایجاد رشته علوم محیط زیست در دانشگاه مازندران تصویب شد

رئیس دانشکده علوم دریایی و اقیانوسی دانشگاه مازندران از تصویب رشته علوم محیط زیست در مقطع کارشناسی ارشد در شورای دانشگاه مازندران خبر داد و گفت: پیش‌بینی می‌شود این رشته نیز به گروه فیزیک دریا، شیمی دریا و زیست دریا اضافه شود.

سید محمد متولی در پنجمین نشست دوره‌ای روابط عمومی‌های دانشگاه مازندران، ارائه چهره واقعی و شفاف دانشگاه به همکاران و دانشجویان را از وظایف مهم روابط عمومی دانست و گفت: اگر این تفاهم به وجود آید که همکاران و دانشجویان، صاحبان اصلی دانشگاه هستند و بدون وجود آنها دانشگاه معنی نخواهد داشت، نتیجه می‌گیریم که باید به روابط عمومی حرفه‌ای به عنوان یک عنصر و یک لازمه در دانشگاه توجه شود.

وی با اشاره به اینکه مدیران دانشگاه و دانشکده‌ها، زمان کافی برای رسیدگی به سیل اطلاعاتی که هر روز به دانشگاه سرازیر می‌شوند را ندارند، خاطرنشان کرد: البته تمام این اطلاعات نیز به کار آنها نمی‌آید، در این زمینه دسته‌بندی، به‌روزرسانی و شناخت ارتباط اطلاعات آنها با مسئولیت‌های متفاوت مدیران نه‌تنها به صرفه‌جویی در زمان آنها کمک فراوانی می‌کند بلکه سبب جلوگیری از پراکندگی و سردرگمی واحدهای مختلف دانشگاه می‌شود.

عضو شورای دانشگاه مازندران به لزوم ساختن چهره‌ای مناسب از دانشگاه در میان مردم و دانشجویان و نیز مطرح کردن برند آن در بین دانشگاه‌های سراسر کشور اشاره کرد و افزود: این مهم، کاری است که تنها یک روابط عمومی حرفه‌ای و آگاه از عهده آن بر می‌آید.

متولی ادامه داد: در واقع روابط عمومی تلاش دارد تا با ارتباطی هدفمند و موثر، ضمن برآوردن نیازهای دانشگاه در جهت شکل‌دهی صحیح به ارتباط مخاطبان و دانشگاه اقدام کند و از این طریق ارتباط مخاطبان با دانشگاه را تسهیل کند.

رئیس دانشکده علوم دریایی و اقیانوسی به معرفی دانشکده علوم دریایی و اقیانوسی دانشگاه مازندران پرداخت و گفت: با توجه به موقعیت جغرافیایی مازندران و مجاورت آن با دریا و دارا بودن جنگل‌های انبوه با تنوع زیستی بالا، رودخانه‌های متعدد و همچنین مجاورت دانشگاه مازندران با فاصله بسیار نزدیک به ساحل دریا، احداث دانشکده‌ای مستقل در راستای حفاظت از منابع طبیعی منطقه، در این دانشگاه ضروری بود.

وی ادامه داد: دانشکده علوم دریایی و اقیانوسی دانشگاه مازندران با هدف ارتقای کمی و کیفی رشته‌های مرتبط با علوم دریایی، کار خود را به طور رسمی از سال 91 آغاز کرده و در حال حاضر، 62 دانشجو در مقاطع کارشناسی ارشد در این دانشکده مشغول به تحصیل هستند.

رئیس دانشکده علوم دریایی و اقیانوسی دانشگاه مازندران گروه‌های تخصصی فعال در دانشکده را فیزیک دریا، شیمی دریا و زیست دریا عنوان کرد و افزود: به امید خدا در مهرماه سال آینده، این دانشکده در رشته اقیانوس‌‌شناسی در سه گرایش فیزیک دریا، شیمی دریا و زیست دریا دانشجو پذیرش می‌کند.