معاون پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش و پرورش مازندران خبر داد: هوشمند‌سازی تمام مدارس استان تا 4 سال آینده

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و آموزش نیروی انسانی اداره‌کل آموزش و پرورش مازندران گفت: یکی از نیازهای قطعی آموزش و پرورش هوشمند‌سازی مدارس است و در این زمینه تاکنون 7 هزار کلاس درس در مدارس مازندران هوشمند‌سازی شده است.

 محمد قنبری اظهار کرد: از 21 هزار کلاس درس در مازندران 7 هزار کلاس درس تاکنون هوشمند‌سازی شده است .

وی افزود: 2 میلیارد تومان اعتبار برای هوشمند‌سازی کلاس‌های درس تا پایان امسال در استان تحقق می‌یابد که نیمی از آن توسط استانداری و بقیه نیز توسط خیران تامین می‌شود.

معاون پژوهش برنامه‌ریزی آموزش و پرورش مازندران با اشاره به اینکه با پیشرفت تکنولوژی ذائقه فرزندان ما نیز در زمینه آموزش عوض شده است، مطرح کرد: با هوشمند‌سازی کلاس‌های درس هم سرعت یادگیری افراد افزایش می‌یابد و هم علاقه به تحصیل در آنان بیشتر می‌شود.

قنبری از تدوین برنامه سه ساله در این وزارتخانه خبر داد و افزود: براساس این برنامه تا چهار سال آینده تمامی مدارس مازندران هوشمند می‌شوند.

وی در پاسخ به سئوال یکی از خبرنگاران مبنی بر جذب نیروهای بومی در آموزش و پرورش بخش کجور شهرستان نوشهر عنوان کرد: از 144 معلم فرهنگی در کجور تعداد 115 نفر زیر 10 سال سابقه دارند و این یعنی 79 درصد از فرهنگیان کجور طی سال‌های اخیر جذب شده‌اند.

معاون پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش و پرورش مازندران خاطرنشان کرد: از مجموع 40 هزار و 982 همکار فرهنگی تعداد 10 هزار نفر در سال‌های اخیر جذب آموزش و پرورش شده‌اند که این رقم یک چهارم میانگین استان است.

وی جذب دانشجویان دانشگاه فرهنگیان را یکی از اولویت‌های آموزش و پرورش برشمرد و گفت: با راه‌اندازی و توسعه دانشگاه فرهنگیان بومی‌گزینی افراد مورد توجه قرار دارد که فارغ‌التحصیلان فرهنگیان از سال 95 وارد بازار کار و مدارس می‌شوند تا با این ساماندهی خلا موجود جبران شود.

قنبری از فعالیت 23 پژوهش‌سرا در استان خبر داد و عنوان کرد: هدف از راه‌اندازی پژوهش‌سراها تعمیق و گسترش فرهنگ پژوهش و تحقیق است که از 32 شهرستان 23 پژوهش‌سرای فعال است.

معاون پژوهش برنامه‌ریزی آموزش و پرورش مازندران در پایان گفت: تا پایان سال مجوز سه پژوهش‌سرای دیگر صادر می‌شود تا کانونی برای تحقیقات دانش‌آموزان ایجاد شود.