شبکه بانکی مازندران 22 هزار میلیارد ریال مطالبات معوق دارد؛

مدیرعامل بانک صادرات مازندران گفت: میزان مطالبات معوق شبکه بانکی مازندران منهای بانک‌های خصوصی و موسسات مالی اعتباری، 22 هزار میلیارد ریال است.

خبرگزاری فارس: شبکه بانکی مازندران 22 هزار میلیارد ریال مطالبات معوق دارد

به‌گزارش خبرگزاری فارس از بابل، باب‌الله نوری امشب در جلسه بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتگران بابل اظهار کرد: تعداد پرونده‌های قضایی نیز زیاد است و برای رفع این مشکل عزم استانی وجود دارد.

وی بیان داشت: همه تلاش مقامات استانی، سیستم بانکی، نظارتی، سیاسی و امنیتی این است که تولیدکنندگان و صنعتگران واقعی در هر شرایطی مورد حمایت قرار گیرند.

مدیرعامل بانک صادرات مازندران با اشاره به اینکه تعیین نرخ سود تسهیلات و سپرده‌ها تابع تورم است، تصریح کرد: سود تسهیلات و سپرده‌ها را شورای پول و اعتبار تعیین می‌کند اما تاکید اخیرا رئیس‌کل بانک مرکزی به همه بانک‌ها اعم از دولتی، خصوصی و موسسات مالی اعتباری، رعایت آخرین بخشنامه مربوط به سود تسهیلات و سپرده بانکی است.

این مسئول در پاسخ به این سوال که آیا دستورالعمل جدیدی برای کاهش سود بانکی ابلاغ شده است، ادامه داد: اگر دولت شاهد کاهش تورم در کشور باشد اقداماتی در این باره انجام خواهد داد اما تاکنون دستورالعمل جدید ابلاغ نشده است.

نوری افزود: در آخرین جلسه‌ای که با حضور معاون استاندار و مدیر بازرسی کل کشور بین مدیران سیستم بانکی مازندران برگزار شد به همه بانک‌ها توصیه شد به مردم استان کمک کنند زیرا بدهی معوق بعضی از بدهکاران به اراده آنها نبوده و به وضعیت اقتصاد کشور و جهان بستگی دارد.

این مسئول خطاب به افرادی که بدهی معوقه دارند، خاطرنشان کرد: انتظار ما از بدهکاران به‌ویژه تولیدکنندگان و صنعتگران که ارتباط مستقیم با بحث اشتغال دارند این است که به مدیران بانک‌ها مراجعه کنند و با بیان مشکلات از حمایت بانک‌ها برخوردار شوند.

وی به تکریم ارباب رجوع تاکید کرد و افزود: تکریم ارباب رجوع در راس امور بانک‌ها بوده و باید از سوی کارمندان در هر شرایط و موقعیتی حفظ شود.

نوری فعال بودن همه باجه بانک‌ها را نوعی تکریم ارباب رجوع برشمرد و اظهار کرد: رسانه‌ها در صورت خالی بودن باجه‌ها به رسالت خود عمل کرده و به رئیس حوزه‌های مربوطه اطلاع دهند.

مدیرعامل بانک صادرات مازندران به اهمیت اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و ادامه داد: برای برون‌رفت از تحریم کمرشکن، اجرا سیاست و برنامه اقتصاد مقاومتی امری ضروری است.

وی در پایان به مدیریت بحران اشاره کرد و گفت: باید مدیریت بحران را به کارفرمایان و صنعتگران بیاموزیم تا بتوانند تولید خود را به ثروت تبدیل کرده و ایجاد اشتغال کنند.