نودمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر ساری با غیبت 7 نفر از رسمیت افتاد

نودمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر ساری با غیبت 7 نفر از اعضای شورا به شکل غیر رسمی با ریاست احمدی نایب رئیس شورا و با حضور جمعی از نخبگان دانشجویی و المپیادی ساری برگزار شد.

غیبت افرادی نظیر مدینه، پیری، نقیبی، نجاریان و آقامیری و حضور افرادی همچون شعبانی، زلیکانی، احمدی، جعفری و باقری که در واقع دو گروه فکری تقریبا مجزا از یکدیگر هستند این شائبه را ایجاد می کرد که جلسه شورا که مصادف با روز دانشجو است با برنامه ریزی قبلی از رسمیت افتاده است.

به هر حال در ابتدا احمدی با تبریک روز دانشجو در توجیه غیبت برخی از اعضای شورا دلایلی را همچون مرخصی و غیره ذکر کرد و گفت: روز دانشجو از طرف شورا مغفول مانده است!خبرگزاری فارس: رئیس شورای شهرستان نکا ابقا شد

اجرای برنامه های ظاهری

سپس یوسفی دیگر عضو شورا با اعلام این مطلب که بخش پاسخگویی شهرداری ساری باید در زمینه بعضی از پروژه های در دست اقدام یا انجام شده بیشتر از این پاسخگو باشد گفت: اغلب برنامه های اجرا شده درباره دانشجویان ظاهری و از سر رفع مسئولیت بوده است.

وی افزود: متاسفانه برخی از افراد خود را پشت شهردار پنهان می کنند و گلایه هایی از این روش ها و عدم پاسخگویی کامل و مستقیم شهرار داریم که یکیز این موارد به مصوبه دو میلیاردی ما در باره ممیزی باز می گردد که اصلا به آن اعتنایی نشده است.

الزام شورا به تصویب قانونی در حمایت از نخبگان شهر

به گزارش خبرنگار وارش نیوز از ساری باقری رئیس سابق شورا از عدم توجه به نخبگان و دانشجویان گفت و افزود: باید فارغ از برنامه های کلیشه ای در کمیسیون فرهنگی شورا کاری در جهت حمایت از این عزیزان انجام داده شود.

مناسبت سیاسی و نمایشی

در ادامه جعفری عضو شورای شهر ساری با اشاره به این که روز دانشجو در کشور به یک مناسبت سیاسی نمایشی تبدیل شده گفت: در روزگاری به سر می بریم که شعارها و وعده ها با واقعیت های جامعه همخوانی ندارند و دیگر باید به جای واژه بیکار از دانشجوی ارشد نام برد.

وی آمار بیکاران فارغ التحصیل در مازندران را 35 درصد و تعداد مهندسان بیکار را 21000 نفر اعلام کرد و افزود: در این شرایط ناگوار، روز دانشجو به ابزاری برای سوء استفاده فرصت طلبان تبدیل شده است.

در برابر کوتاهی ها و انحرافات مسئولین سکوت نکنید

سپس زلیکانی مسئول کمیسیون عمران شورا با اعلام این نکته که همکاران من باید از گفتن حرف های تکراری و کلیشه ای دوری کنند گفت: دلم پر است از این که رسانه های ما فرهنگ سازی نمی کنند تا منِ مسئول به درستی به وظایفم عمل کنم.

وی بخش عمده ی مشکلات موجود را مربوط به مسئولین دانست و افزود: از رسانه ها می خواهم در برابر کوتاهی ها و انحرافات مسئولین سکوت نکنند!

انعقاد قرارداد شهرداری با دانشگاه مازندران

در ادامه کیادهی نماینده شهرداری ساری در شورا با اشاره به این که شهرداری در دوره جدید رویکرد مثبتی به جامعه دانشگاهی داشته است از انعقاد قرارداد شهرداری با دانشگاه مازندران برای تدوین برنامه چشم انداز 20 ساله ساری خبر داد و گفت: شهرداری ساری برای سامان دهی زیبا سازی مبلمان شهری قراردادی را با دانشگاه ساری تنظیم کرده تا در این زمینه نیز شاهد اتفاقات بهتری باشیم.

وی سپس در پاسخ به یوسفی درباره نظام پاسخگوی شهرداری ساری گفت: من به عنوان مسئول مستقیم این بخش اعلام می کنم که نظام پاسخگوی شهرداری در رابطه به تذکراتی که در این مدت اعضای شورا داشته اند، در حدود 80 درصد موفق عمل کرده است ولی می پذیرم که باید در این باره بهتر عمل کنیم.

در انتهای جلسه هم نوبت به تعدادی از مدعوین علمی دعوت شده رسید تا در زمانی کوتاه به بیان دغدغه ها و انتظاراتشان بپردازند.

برخی از آنها با گلایه از شهرداری و بی توجهی این نهاد شهری به نخبگان خواستار تغییر این روند شدند.

به عنوان مثال یکی از آنها مستقیما گفت که امیدوار است امضای عبوری از این بیشتر بی ارزش نشود یا در موردی دیگر اعلام شد که ذهنیت نخبگان به شهرداری منفی شده است.