اجرای طرح شهاب در پایه چهارم مدارس ناحیه یک ساری

رئیس استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان آموزش و پرورش مازندران با بیان اینکه امسال شیوه‌نامه اجرایی طرح شهاب به 32 استان و شهرستان ابلاغ شده، گفت: این طرح در پایه چهارم مدارس ابتدایی ناحیه یک ساری اجرا می‌شود.

اکبر عالمی  در گفت‌وگو با  فارس در ساری گفت: طرح شهاب در راستای سیاست‌های کلی تحول بنیادین مطابق با اهداف نقشه جامع علمی کشور و سند تحول آموزش و پرورش با هدف شناسایی، هدایت و پرورش استعدادهای برتر شکل گرفته‌است.

وی با بیان این که امسال شیوه‌نامه اجرایی طرح شهاب به 32 استان و شهرستان ابلاغ شده، گفت: این طرح در پایه چهارم مدارس ابتدایی ناحیه یک ساری اجرا می‌شود.

رئیس استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان آموزش و پرورش مازندران تصریح کرد: شناسایی، هدایت و حمایت آموزشی، تربیتی و معنوی استعدادهای برتر از دوران ابتدایی تا پایان دوران متوسطه، پرورش استعدادهای برتر و سرآمد، ایجاد سازوکارهای مناسب برای رشد و بالندگی دانش‌آموزان، تربیت اسلامی و قرانی، تقویت هویت دینی و ملی دانش‌آموزان و حمایت تربیتی و معنوی از دانش‌آموزان استعدادهای برتر از جمله اهداف طرح شهاب محسوب می‌شود.

عالمی یادآور شد: طرح شهاب زیرنظر شورای راهبری طرح در بنیاد ملی نخبگان و ستاد مرکزی طرح در وزارت آموزش و پرورش به ریاست رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و توسط ستادها و کارگروه‌های استانی، شهرستانی و آموزشگاهی اجرا می‌شود.

وی با تاکید بر این که طرح شهاب، یک طرح عدالت محور است، اظهار داشت: قصد ما این است زمینه را برای شکوفایی استعدادها و رشد آنان در تمامی نقاط کشور و در دورترین روستاها فراهم شود.

دبیر ستاد اجرایی طرح شهاب در مازندران خاطرنشان کرد: طرح شهاب تلاش می‌کند تا هدایت و حمایت از صاحبان استعدادهای برتر به گونه‌ای انجام شود تا محدودیت‌ها و محرومیت‌های محیطی، اجتماعی، آموزشی و اقتصادی مانع از رشد قابلیت‌ها و استعدادهای دانش‌آموزان نشود.

عالمی با اشاره به این که طرح شهاب، یک طرح فراگیر است، گفت: این طرح استعدادهای برتر را شناسایی و پرورش می‌دهد.

وی عنوان کرد: در صورت موفق شدن این طرح، احتمال دارد در تمام سطوح مدارس اجرایی شودf