مظفري : اجلاس گردشگري سلامت بهترين فرصت براي معرفي ظرفيت هاي گردشگري مازندران است

 

اجلاس گردشگري سلامت بهترين فرصت براي معرفي ظرفيت هاي گردشگري مازندران است
دبير شوراي اطلاع رساني استان تصريح نمود : استان مازندران می‌تواند با سرمايه گذاری هرچه بيشتر روی نقاط قوت خود و معرفی مناطق گردشگري و امكانات پزشكي در ارايه خدمات براي توسعه گردشگري سلامت گامهاي موثري بردارد .
احمد مظفري در آستانه برگزاري اجلاس گردشگري سلامت كشورهاي عضو اكو در مازندران، توسعه گردشگري سلامت را موجب ارتقای سلامت و توسعه پايدار و پويايی اقتصاد كشور و استان خواند و گفت :  حقيقت آنست كه امروزه  گردشگری سلامت، يک استراتژی ملی و مهم در راستای افزايش درآمد کشور و توسعه است.

وی اظهارد اشت:  استان مازندران دارای نقاط قوت زيادی ازجمله پزشکان حاذق، تکنولوژی بروز و پيشرفته در حوزه درمان ،  مناطق درمانی طبيعی و چشمه هاي معدني و گياهان داروئي برای جذب گردشگران سلامت است.

مدير كل روابط عمومي استانداري مازندران توریسم سلامت را  از مهمترین شاخه های صنعت توریسم ذكر كرد و گفت : توريسم سلامت دارای منافع اقتصادی و اجتماعی بالایی است ولي متاسفانه نتوانستيم  از فرصت ها و قوت های گردشگری سلامت براي توسعه استان استفاده نمائيم
مظفری  افزود :  استان مازندران به عنوان یکی از مقاصد گردشگرپذیر توانایی این را دارد که با جذب گردشگران سلامت از کشورهای آسیای میانه و قفقاز، کشورهای حاشیه خلیج فارس و کشورهای اسلامی به قطب گردشگری سلامت تبدیل شود .
سخنگوي شوراي روابط عمومي استان به برگزاري اجلاس گردشگري سلامت كشورهاي عضو اكو در مازندران اشاره كرد و گفت : رسانه هاي استان بويژه مديران خبرگزاري ها و رسانه هاي مجازي و سرپرستان روزنامه هاي كثير الانتشار انتظار مي روند با يك جريان سازي منطقي و كارشناسي شده و تبليغات و اطلاع رسانى حرفه اى ، فرصت برگزاري اجلاس گردشگري سلامت را در مازندران غنيمت بشمارند و در جهت تبيين اهميت گردشگري سلامت با ارائه مقالات راهبردی و رهگشا ، زمينه گسترش گردشگری سلامت را در كشور و استان فراهم نمايند .
وي اظهار داشت : توانمندي هاي بالقوه  و وسيع مازندران در انواع مختلف گردشگري سلامت و جاذبه های تاریخی و طبیعی آن موجب شده است تا ميزباني اجلاس گردشگري سلامت كشور هاي عضو اكو را بر عهده گيرد و ما وظيفه داريم اين توانمنديها و ظرفيت ها را به خوبي معرفي نمائيم .
مظفري با اشاره به اينكه امروزه از گردشگري سلامت به عنوان چهارمين صنعت درآمدزاي جهان  ياد مي شود گفت : طبق سند چشم انداز بيست ساله، ايران بايد در زمينه گردشگري سلامت در منطقه اول باشد و براي ايفاي اين نقش مهم مازندران و ظرفيت هاي آن بايد به طور جدي مورد توجه قرار گيرد .
وي درادامه  اهميت گردشگري سلامت را در ارز آوري بسيار مهم خواند و گفت : بر اساس آمار جهاني گردشگري سلامت در سال 2012، 100 ميليارد دلار درآمدزايي داشته است و  در همين سال سهم کشورهاي اسلامي از درآمدهاي جهاني گردشگري سلامت تنها 3 ميليارد دلار و ايران 350 ميليون دلار بوده است  كه اين درآمد با وجود جاذبه ها و قابليتهاي ايران عزيز بسيار ناچيز است ضمن آنكه بر اساس بررسي ها هر توریسم سلامت در ایران 3 برابر توریسم‌های عادی ارزآوری دارد.
مظفري در پايان تاكيد كرد : فرصت برگزاري اين اجلاس زماني مناسبي براي معرفي ظرفیت هاى بزرگ درمانى از جمله چشمه هاي آب گرم و سرد معدنى ، پیشرفت هاى تکنولوژیکى و علمى پزشکى ، گیاهان دارویى و طب سنتى ، اقلیم هاى ویژه جغرافیایى و زیست بوم هاى  گوناگون ، و جاذبه هاي ديدني و تاريخي مازندران است و رسانه مي توانند با جريان سازي مناسب سهمي مهم در ايجاد تحولي بزرگ در راه توسعه گردشگري ، جذب سرمايه هاي داخلي و خارجي ، ايجاد اشتغال پايدار ، و ارتقاء سطح سلامت در استان داشته باشند