هم‌افزایی دانشگاه علوم پزشکی مازندران و مجلس برای ارتقای خدمات سلامت استان

کیاپرس : به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، در راستای تقویت تعاملات میان دانشگاه و مجلس شورای اسلامی و با هدف تسریع در اجرای برنامه‌های راهبردی حوزه سلامت، دکتر محمدصادق رضایی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران، با دکتر علی‌اصغر باقرزاده؛ نماینده مردم بابلسر و فریدونکنار در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، دیدار و گفت‌وگو کرد. این نشست با حضور دکتر قاسم رحمت‌ پور؛ معاون آموزشی و دکتر محمد پنبه‌چی؛ معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه برگزار شد.

‌در این نشست، مهم‌ترین مسائل مرتبط با توسعه زیرساخت‌های آموزشی، بهداشتی و درمانی، تأمین تجهیزات مورد نیاز مراکز سلامت، ارتقای کیفیت خدمات، تقویت ظرفیت‌های آموزشی دانشگاه و راهکارهای بهره‌گیری از ظرفیت‌های ملی برای پاسخگویی مؤثرتر به نیازهای مردم مورد بررسی قرار گرفت.

‌دکتر رضایی با تأکید بر اینکه توسعه نظام سلامت نیازمند هم‌افزایی میان دانشگاه، مجلس و سایر دستگاه‌های اجرایی است، اظهار کرد: حمایت‌های تقنینی و اعتباری می‌تواند شتاب اجرای پروژه‌های زیرساختی و ارتقای کیفیت خدمات سلامت را افزایش داده و زمینه دسترسی عادلانه‌تر مردم به خدمات تخصصی را فراهم کند.

‌دکتر باقرزاده نیز با اشاره به اهمیت تقویت زیرساخت‌های سلامت در شهرستان‌های بابلسر و فریدونکنار، بر آمادگی مجلس، به‌ ویژه کمیسیون بهداشت و درمان، برای پیگیری مطالبات حوزه سلامت، تأمین اعتبارات و حمایت از برنامه‌های توسعه‌ای دانشگاه علوم پزشکی مازندران تأکید کرد.

‌در پایان این نشست، بر تداوم تعاملات سازنده میان دانشگاه علوم پزشکی مازندران و مجلس شورای اسلامی به‌ منظور تسریع در اجرای طرح‌های اولویت‌دار و ارتقای شاخص‌های سلامت استان تأکید شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *