حمایت انجمن ققنوس از ۱۰۰ بیمار سوختگی دچار عارضه در زاهدان

کیاپرس/۱۰۰ بیمار سوختگی دچار عارضه در زاهدان تحت پوشش انجمن حمایت از بیماران سوختگی عارضه دار (ققنوس) قرار گرفتند.

به گزارش کیاپرس از وبدا دکتر کاوه یزدانی، رئیس بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) زاهدان، با اشاره به اینکه انجمن ققنوس به مدت دو روز در این بیمارستان حضور یافتند، گفت: حمایت‌های این انجمن در زمینه‌های روانی، اجتماعی و مالی، نقش مؤثری در بازتوانی بیماران سوختگی دارد.

وی با اشاره به اهمیت ارائه خدمات جامع‌تری به این بیماران افزود: با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی و گروه جراحی، زمینه حضور انجمن ققنوس در بیمارستان فراهم شد.

دکتر یزدانی همچنین بر آسیب‌پذیری بیماران سوختگی و نیاز آنها به حمایت‌های روانی و اجتماعی تاکید کرد و اظهار داشت: انجمن ققنوس در تامین هزینه‌های جراحی‌های ترمیمی، توانبخشی و درمان‌های تکمیلی بیماران نقش مهمی ایفا خواهد کرد.

همچنین دکتر فاطمی، جراح پلاستیک و عضو انجمن ققنوس، ضمن معرفی روش‌های نوین پانسمان و درمان بیماران سوخته، بر اهمیت به‌کارگیری شیوه‌های روز در کاهش عوارض سوختگی و بهبود نتایج درمانی تاکید کرد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo