کیاپرس/رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی اظهار داشت: یکی از اقدامات سند ملی دانش بنیان امنیت غذایی، تهیه و تولید نان کامل و سالم در جامعه است.
به گزارش خبرنگار کیاپرس، دکتر سیدحسن امامی رضوی روز شنبه در همایش روز جهانی غذا که در سالن همایش دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، افزود: در حال حاضر در کشور حدود ۸۰ کارخانه در حال تولید آرد کامل هستند و حدود ۶۰۰ نانوایی در کشور هم نان کامل پخت می کنند.
وی تاکید کرد: در شهر ۸ تا ۹ میلیونی تهران حتی یک ناتوانی نان کامل پخت نمی کند، چون اتحادیه نانوایان نمی گذارد این کار در تهران انجام شود.
وی به موانع موجود برای تحقق این موضوع اشاره کرد و گفت: برای پیشرفت این کار نیاز به همت همگانی داریم و همچنین هماهنگی بین بخشی باید صورت گیرد تا به این هدف دستیابیم.
وی افزود: معمولا مردم اولین نانوایی که مراجعه می کنند نان بربری است، این نان بیشترین سبوس گیری را دارد، برخلاف تصور مردم که فکر می کنند نان خوبی است، این نان بین ۱۵ تا ۱۸ درصد سبوس گیری دارد.
وی افزود: برخلاف تصور نان لواش و تافتون، سبوس گیری اش از نان بربری کمتر است، از طرف دیگر نان سنگک از هم بهتر است .










