کیاپرس/رییس سازمان غذا و دارو اظهار داشت: با توجه به اینکه تعدادی از تولید کننده داخلی؛ انسولین را تولید می کنند، هیچ کمبودی در مورد این دارو نداریم.
به گزارش خبرنگار کیاپرس، مهدی پیرصالحی روز شنبه در حاشیه همایش روز جهانی غذا که در سالن همایش دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد در جمع خبرنگاران افزود: در برخی مواقع در مورد برندهای خارجی و وارداتی کمبودهایی در بازار پیدا می کند که آن هم بسرعت رفع می شود، اما در حال حاضر داروی ایرانی در همه جا موجود است.
وی به وضعیت تامین ارز شرکت های دارویی اشاره و گفت: تامین ارز دارو و تجهیزات پزشکی بانک مرکزی همکاری های لازم را دارد.
وی ادامه داد: به اندازه هفت ماه اول سال ارز مورد نیاز را تخصیص داده است، اما مشکلاتی در حوزه نقل و انتقال ارز داشتیم که وقفه در نقل و انتقال ارز ایجاد شده شود.
وی تاکید کرد که هفته پیش جلسه ای را با بانک مرکزی داشتیم قرار شد از این هفته نقل و انتقال ارز دارو و تجهیزات پزشکی سرعت پیدا کند.
وی اظهار امیدواری کرد که این هفته این موضوع محقق شود تا مواد اولیه دارو، تجهیزات مورد نظر پزشکی یا شیرخشک وارد کشور شود.










