بیش از ۶۵ کشور در دومین دوره المپیک فناوری حضور یافتند

image_pdfimage_print

کیاپرس/معاون توسعه و نوآوری پارک فناوری پردیس گفت: بیش از ۶۵ کشور دنیا با بیش از ۱۰۰۰ نفر در دومین دوره رقابت بین المللی المپیک فناوری حضور یافتند.

به گزارش خبرنگار کیاپرس، دکتر مجتبی جباری پور در نشست خبری دومین دوره رقابت های بین المللی فناوری با اشاره به دومین دوره رقابت های المپیک فناوری در دو بخش ملی و بین المللی برگزار می شود، افزود: بیش از تصور و انتظار ما، استقبال از بخش بین المللی این رویداد انجام گرفت.

وی اظهار داشت: حضور ۶۵ کشور دنیا در این رویداد نوین دهنده این موضوع است که المپیک فناوری ظرفیت تبدیل شدن برند بین المللی را دارد.

وی بیان داشت: در بخش شرکت کنندگان داخلی رشد خوبی را داشتیم، سال گذشته حدود ۶ هزار نفر در این رویداد شرکت کرده بودند که امسال به بیش از ۱۰ هزار نفر رسید که نشان دهند رشد بیش از ۶۰ درصدی است.

وی با اشاره به اینکه شرکت کنندگان در شش حوزه فناوری با هم به رقابت می پردازند، گفت: برنامه نویسی ، پهپاد، هوش مصنوعی ، اینترنت اشیا، امنیت سایبری و ربات جنگجو از حوزه هایی هستند که شرکت کنندگان به رقابت می پردازند.

وی ادامه داد: همه این حوزه ها دارای ظرفیت های لازم برای تغییرات بنیادین در اقتصاد و صنعت کشور هستند.

مهدی صفاری‌نیا رئیس پارک فناوری پردیس در ابتدای این نشست خبری با تأکید بر اینکه «سرمایه اصلی کشور نیروی انسانی متخصص است» گفت: ایران در حوزه مهندسی جزو پنج کشور برتر دنیا قرار دارد و در عرصه شرکت‌های دانش‌ بنیان نیز بیش از یک دهه فعالیت پشت سر گذاشته‌ایم و اکنون بیش از ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان فعال داریم.
وی تصریح کرد: در حوزه‌هایی مانند هوش مصنوعی، رباتیک و برنامه‌نویسی باید بیش از گذشته کار کنیم تا اگر نیروی انسانی وارد صنعت شد، توانمند و آماده رقابت باشد.
رئیس پارک فناوری پردیس ادامه داد: در کشور نمایشگاه‌ های متعددی برای شرکت‌ها برگزار می‌شود، اما برای اشخاص چنین بستر رقابتی وجود ندارد. المپیک فناوری دقیقاً با تمرکز بر رقابت افراد طراحی شده و می‌تواند زمینه اشتغال را نیز برای آنان فراهم کند.
سجاد عباسی‌فشمی، دبیر المپیک فناوری هم در ادامه این نشست خبری گفت: ثبت‌نام المپیک فناوری از تیرماه آغاز شد و از همان ابتدا مسیرهایی برای آماده‌سازی رقابت‌کنندگان بین‌المللی تعریف شد.
وی افزود: مرحله مقدماتی رقابت‌ها از ابتدای مهر آغاز و تا پایان این ماه ادامه دارد. در این مرحله، از میان حدود ۱۰ هزار ثبت‌ نام‌ کننده، تنها ۱۰ درصد موفق به کسب سهمیه حضور در مرحله اصلی المپیک خواهند شد.
عباسی‌فشمی  گفت: در حوزه برنامه‌نویسی ۴۵۲۶ نفر ثبت نام داخلی و ۷۲۸ رقابت کننده خارجی داشتیم. رقابت مقدماتی این حوزه برگزار شد و تیمی از روسیه رتبه اول و تیمی از هندوستان رتبه دوم را به دست آوردند. در حوزه هوش مصنوعی با حضور ۲۹۰۷ شرکت‌کننده داخلی و ۲۲۷ ثبت نام کننده خارجی داریم، در این حوزه هم رقابت مقدماتی انجام شده تیمی از آلمان مقام اول و تیمی از کشور عمان هم دوم شده است.
وی افزود: در حوزه امنیت سایبری ثبت‌نام ۱۸۹۸ شرکت‌ کننده داخلی و بیش از ۱۰۰ شرکت‌کننده خارجی داشتیم، یکی از پرمخاطب‌ترین بخش‌هاست؛ تیمی از لهستان در رقابت مقدماتی این حوزه رتبه اول و تیمی از ایران مقام دوم  را کسب کرده است.
دبیر المپیک فناوری گفت: در بخش پهپاد هم بیش از هزار ثبت‌نام اولیه داشتیم که غربال اولیه انجام شده و ۶۲۰ ثبت نام کننده در روزهای رقابت مرحله دوم  برگزار می شود و در نهایت ۱۰ تیم به المپیک فناوری دعوت خواهند شد.
وی ادامه داد: مجموعا ۱۰۰ تیم در حوزه ربات جنگجو ثبت نام کردند و تا ۲۰ مهره ماه تیم راه یافته به المپیک فناوری مشخص خواهد شد. در بخش اینترنت اشیا هم مجموعا ۸۵ تیم ۴ تا ۶ نفره ثبت نام کردند و هفته آینده رقابت مقدماتی این بخش برگزار خواهد شد.
عباسی‌فشمی ادامه داد: از سال گذشته ایستگاه کار برای ارتباط مستقیم شرکت‌های دانش‌بنیان و سازمان‌ها با نخبگان ایجاد شده است. شرکت‌ها نیازهای شغلی خود را اعلام می‌کنند و داوطلبان می‌توانند پروفایل استخدامی ایجاد کرده و وارد فرآیند مصاحبه شوند.
عباسی فشمی با مقایسه آمار سال گذشته و امسال افزود: در المپیک ۲۰۲۴، حدود ۱۴۳ فرصت شغلی و ۲۳۱ جلسه مصاحبه کارجو – کارفرما ثبت شد؛ اما امسال بیش از ۲۰۰ فرصت شغلی، بیش از ۱,۰۰۰ رزومه و بیش از ۵۰ تور اشتغال پیش‌بینی شده است که نشان‌دهنده رشد بیش از دوبرابری خدمات اشتغال و منتورینگ است. این روند، المپیک فناوری را به مرجع ملی در پیوند نخبگان و بازار کار بدل می‌کند.

 بر اساس این گزارش، دومین دوره رقابت‌های المپیک فناوری روزهای ۵ تا ۸ آبان ۱۴۰۴ در منطقه بین‌المللی نوآوری ایران، پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود.

  • Related Posts

    • آبان ۱۶, ۱۴۰۴

    *آغاز کمپین «تابوزدایی از ناباروری»/ دکتر یغمایی: ناباروری بیماری قابل درمان است کیاپرس/همزمان با ۱۴ آبان، روز فرهنگ عمومی، کمپین فرهنگی *«تابوزدایی از ناباروری»* در مرکز درمان ناباروری ابن‌سینا آغاز…

    • آبان ۱۶, ۱۴۰۴
    پت‌اسکن بیمارستان امام خمینی ساری در مسیر راه‌اندازی / نقش گزارش‌های انتقادی کیاپرس

    گزارش اختصاصی کیاپرس: پروژه نصب دستگاه پت‌اسکن در بیمارستان امام خمینی ساری پس از سال‌ها تأخیر به مراحل پایانی نزدیک شده و نقش گزارش‌های انتقادی کیاپرس در تسریع روند آن…

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    یادداشت

    پیشرفت چشمگیر پل سه‌راه جویبار ساری در دوره دکتر یونسی

    • آبان ۱۶, ۱۴۰۴
    پیشرفت چشمگیر پل سه‌راه جویبار ساری در دوره دکتر یونسی

    پت‌اسکن بیمارستان امام خمینی ساری در مسیر راه‌اندازی / نقش گزارش‌های انتقادی کیاپرس

    • آبان ۱۶, ۱۴۰۴
    پت‌اسکن بیمارستان امام خمینی ساری در مسیر راه‌اندازی / نقش گزارش‌های انتقادی کیاپرس

    وقتی خبر مهم فقط ۲۵ بازدید دارد؛ نقدی بر عملکرد رسانه‌ای دانشگاه علوم پزشکی مازندران

    • شهریور ۱۶, ۱۴۰۴
    وقتی خبر مهم فقط ۲۵ بازدید دارد؛ نقدی بر عملکرد رسانه‌ای دانشگاه علوم پزشکی مازندران

    وقتی نماینده مجلس شأن تخصص‌های پزشکی را ملعبه سیاسی می‌کند

    • مرداد ۲۶, ۱۴۰۴
    وقتی نماینده مجلس شأن تخصص‌های پزشکی را ملعبه سیاسی می‌کند

    مسئولان سلامت و رسانه‌ها: وقتی صدای خبرنگار چراغ راه تصمیم‌گیری‌هاست/ روز خبرنگار و اهمیت خبرنگار حوزه سلامت

    • مرداد ۲۳, ۱۴۰۴
    مسئولان سلامت و رسانه‌ها: وقتی صدای خبرنگار چراغ راه تصمیم‌گیری‌هاست/ روز خبرنگار و اهمیت خبرنگار حوزه سلامت

    ظرفیت تولید شیرخشک به بالاترین سطح خود رسیده است/ واردات در صورت تغییر تقاضا

    • فروردین ۲۱, ۱۴۰۴
    ظرفیت تولید شیرخشک به بالاترین سطح خود رسیده است/ واردات در صورت تغییر تقاضا
    enemad-logo